26 de novembre del 2007

El Tortosa perd 0-4 contra el Vilafranca i no surt del pou

Dilluns passat ens preguntàvem què li passa al Club Deportiu Tortosa, i sobretot a partir de quina jornada començaria la desitjada recuperació. Ahir, l'equip va tornar a encaixar una dolorosa derrota a casa, en aquest cas contra un Vilafranca (0-4) que estrenava nou responsable tècnic a la banqueta: ni més ni menys que Albert Viñas, l'exentrenador de la Rapitenca. El Vilafranca, com el Tortosa, havia començant la temporada amb l'objectiu de lluitar per un dels llocs d'ascens a Tercera Divisió, però tampoc està fent un bon campionat. De fet, el nou equip de Viñas arribava a l'estadi municipal de Tortosa després d'haver empatat a casa amb el Vilassar. Però ahir va fer bona la dita d'entrenador nou, victòria segura, i va marcar quatre gols a un Tortosa que novament va mostrar-se impotent. Ara el Tortosa ja és cuer, i si no m'equivoco ja porta onze jornades sense conèixer la victòria. En la mateixa categoria, l'Amposta va empatar a un gol contra El Prat, el segon classificat, i ara ocupa el cinquè lloc de la taula de la Primera Catalana.
Per la seua banda, la Rapitenca continua en la seua línia ascendent, després de guanyar per 2-0 al FC. Barcelona B, amb dos gols de Carlos Gilabert. Aquesta victòria contra els jugadors de Pep Guardiola situa la Rapitenca en la vuitena posició de la classificació, però només a dos punts dels llocs d'ascens a Segona Divisió B.

21 comentaris:

  1. l'equip de futbol de la ciutat de més categoria es el Club Futbol Femení Tortosa-Ebre i no es veu enlloc, ni en subvencions, ni hem premsa, ni en hores d'entreno ni triar camps. Felicitats a la junta, jugadores i entrenador per la bona campanya que estan fent. CD Tortosa, una mica més d'humilitat

    ResponElimina
  2. Val mes no trobarte-hi en estes situacions!!

    ResponElimina
  3. al primer anònim... On has vist falta d'humilitat? On? Futbol Femení? Perfecte mentre duri la bombolla (algú s'en recorda del basket femení?) El C.D. Tortosa encara sobreviu amb molt esforços i sufriments com totes les entitats esportives. No en conec cap que siguin tot flors i violes!!!

    ResponElimina
  4. ah... ho he oblidat... Algú dels que parla per aquí sap quants nois estan a la disciplina del C.D. Tortosa? Més categoria?... vinga home vinga...

    ResponElimina
  5. El Tortosa fa aigues per tot arreu,
    pregunte-ho als xiquets del juvenil que se'n han anat a altres equips, per mal ambient, arbitrarietats, favoritismes etc.
    veritat michael?

    ResponElimina
  6. Si.. per això ara s'han ajuntat l'Ebre Escola i el Tortosa.
    I si. Hi han xiquets que marxen. I molts perque el pares no soporten no veure jugar cada partit al seu fill. No entenen que és un esport col.lectiu. Que hi farem. Farà aigues segons "anònim", pero no hi han hagut revoltes com a altres entitats.

    Detecto molta anivadversió cap al Tortosa, "anòmim". Que t'ha fet algo el Club?

    ResponElimina
  7. migcami, veritat que tens t'han de dret tu a defensar-lo com jo a criticar-lo al Tortosa...perque si criticar vol dir animadversio, al·lavar que vol dir, se directiu?
    La mateixa objectivitat de la que segurament presumeixes, es la que m'hauries de concedir a mi quan et dic lo del favoretisme, i ara a mes afegeixo vedetisme.
    I si no et dono mes detalls es perque tampoc es tracta -aqui- de senyala i donar noms i connoms.

    ResponElimina
  8. Anònim... no cal tampoc ser directiu ni al.labar, però tampoc fer crítica gratuïta.

    Jo no puc presumir de res, i molt menys d'objectivitat cap al C.D.Tortosa, perque és el meu Club. Des de petit.

    ResponElimina
  9. Dóncs si, més humilitat, els juvenils, etc del tortosa, és futbol base, el CFF Tortosa-Ebre, no, i esta a primera divisió nacional femenina, que es la 2 divisio A, del futbol masculí, això vol dir que no tenen més categoria? ah veig que saps contar noi. El CD Tortosa va despreciar al femení quan eren CD Tortosa, i ara mira on són uns (CD Tortosa) i els altres (Femení) uns apunt de baixar a preferent i les altres lluitant per quedar de les 4 primeres de la Primera divisio nacional. Per cert migcamí, el CD Tortosa actualment juga partit oficial contra el primer equip del Barça o el segond e l'Espanyol. dóncs algo voldrà dir això en respecte a la categoría, no?

    ResponElimina
  10. Uyyyyy quin resentiment que hi ha!!!! No val la pena parlar-ne.
    A veure qui dura mes...

    Per cert... és tan competitiu (en equips a Catalunya, provincia o terme municipal) el futbol femení com el masculí? Ho dubto?
    Quans equips de futbol femení hi han a Tortosa? 1 i prou. I masculí? que jo recordi el propi Tortosa, el Remolins-Bitem, el Jesus Catalonia, el Camp-redó... i que perdonin si m'en deixo algún.

    I et desitjo tots els èxits possibles.

    ResponElimina
  11. Així migcamí també estàs en contra de que les empreses equiparen sous, i un llarg etc entre hómes i dones? dóncs si, es un club que aposta per promocionar un futbol que se'ns dubte, molt milloret que els senyorets del primer equipet del CD Tortosa. Jugadores que damunt de no cobrar, els toca pagar algunes coses i nar a treballar al bar de l'estadi. Apart de jugar millor que el tortosa, promocionen un esport, i un mòdel social d'igualtat entre homes i dones. Potser t'ho hauries de fermirar, per cert lo dia que jugue tortosa-Barça de partit de lliga d'aquest any m'avises.
    Per cert de sort no me'n has de desitjar en lo futbolistic ja que no estic imbolucrat en res en lo personal per això si i et dono les gràcies, però has despreciat a les dones en societat i d'això te'n hauries d'arrepentir. AU A PREFERENT

    ResponElimina
  12. per cert, també moltes felicitats a la junta directiva del CFF Tortosa-Ebre, gràcies a aquesta gent dona goig veure futbol a Tortosa, sobretot els diumenges al mati, si no fos per ells i elles difícilment podrien ser l'equip de futbol de més categoria de'aquesta ciutat.

    ResponElimina
  13. Mira anònim. En cap moment he dubtat o he fet comparacions entre homes i dones. Solament entre entitats, val espabilat/da?

    No desviis el tema.

    I totes les juntes treballen. Totes, llest/a. Has estat mai en alguna? Has pencat? Has estat sense dormir pensat en com fer les coses per l'equip, pels comptes? Has patit? O has vist el bou des de fora?

    La junta del Tortosa-Ebre fa una tasca encomiable. Molt bona, que tots els aficionats al futbol reconeixem. Però dis-me quina no? Handbol, Basquet, Atletisme... totes les juntes. Però si els haurien de fer un monument a totes, home.

    I ja no et contestaré mes. Deixe-m'ho així.

    ResponElimina
  14. Dóncs si, he estat sense dormir, i patint molt.
    Si però hi ha juntes que pàteixen més que les altres, més que res per que a unes les ajuden més que altre.
    A dóncs suposo que encara no deus dormir molt a gust perquè encara teniu algun tema pendent, no?
    Jo si faría un monument a totes les juntes, exepte a la del CD Tortosa això si.
    No he desviat el tema, simplement, has dit que no es valora igual el futbol femení que el masculí, i en més de lluitar per això, et dediques a discriminarlo, jo simplement he denúnciats uns fets

    ResponElimina
  15. ah i per cert espaviladillo/-illa, si estàs a la junta es per que vols no? oh es que algú t'obliga??? o et mou algún interès?. Ah i la bombolla com tu has dit durarà mentre aquesta junta i aquestes jugadores puguén, però de moment ja han aconseguit algo que el CD Tortosa no ha aconseguit mai, estar a primera divisió nacional.

    ResponElimina
  16. anònim; et desqualifiques tu mateix desitjan que el Tortosa baixi a preferent i no desitjant sort a a actual.

    No entenc com li pots dir a migcami que si està a la junta i no pot dormir es perque tingui coses pendents quan has dit que tu també has estat nits sense dormir (i no se si migcami és de la junta)


    Alguna cosa t'ha fet el Tortosa perque si no, no s'enten.

    Molts èxits per al Tortosa i el Tortosa Ebre.

    ResponElimina
  17. Sincerament, m'agradaría que el tortosa es salves, és un dels equips de la meva ciutat, inclús que tornés a 3a divisió on estava abans, no ho dubtis, però no m'agrada la prepotencia, i pèl que sé, hi ha un club com el tortosa-ebre, que té moltes més dificultats que el tortosa i en canvi el desprecien, quan es l'equip de màxima categoria del futbol tortosí, i ni el tortosa mateix ho reconeix

    ResponElimina
  18. 2:06, si vols escriure com anonim per no reconeixer que ets migcami ( clar , com has dit que no tornaries a contestar ) una altra vegada fes-ho amb un altre estil ni tant d'espai entre lines etc.
    Visca el Tortosa i tots vatros.

    PD. no cal que em contestes per a dirme espabilat

    ResponElimina
  19. anonim 7:20,

    Realment, no entenc els teus comentaris. Parles d'unes diferències entre les dificultats que tenen les entitats de TORTOSA, que no se com les pots comparar?
    Quines dades tens per poder fer aquestes afirmacions? I qui dona aquestes facilitats a les entitats (preferents)?

    ResponElimina
  20. big vaio, t'has equivocat: jo (7:20) no soc l'anonim d'anteriors comentaris. Simplement passaba per aqui i he fotut cullerada.

    ResponElimina
  21. Suposo que es va per a mi el que diu anònim de les 7:20.
    Doncs no.Ni anonim ni migcamí.
    Soc Debutant. No sé a que ha vingut aixo!!

    Salut

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta