26 de novembre del 2007

Rajoy diu que a Espanya sobra aigua i que hi haurà transvasaments

El president del PP, Mariano Rajoy, va dir ahir a Múrcia que, si arriba al govern de l'Estat, impulsarà un acord estatal sobre l'aigua, en què les conques deficitàries com la del Segura i el Xúquer rebran l'aigua excedentària, amb la construcció de diferents transvasaments. Rajoy, davant d'unes 6.000 persones que van presenciar el míting en què també va denunciar la desespa del govern de Zapatero en publicitat, va manifestar que l'acord també inclourà un calendari en què es fixaran les dates de construcció de les diverses infraestructures hidràuliques. Segons el candidat del PP, han d'haver-hi transvasaments i agafar el bou per les banyes, però també desenvolupar les obres del pacte de l'aigua de l'Aragó. Res va dir, segons sembla, de les obres de millora al Delta, com si l'Ebre desemboqués a Mequinensa, enlloc de Deltebre. Tampoc va dir res de convèncer els catalans perquè es deixin espoliar el riu. Però sí va concloure que a Espanya "no sobra molta aigua, però en sobra, i l'aigua és de tots". A més, el líder del PP es va comprometre a portar l'AVE a la zona de Llevant, arribant a Múrcia per Albacete i Cieza. El que no sé si és bo o dolent, ni tan sols intel·ligent. Si jo fos polític, no nomenaria l'AVE per a res, tenint en compte el que està passant a Barcelona... A veure si també els transvasem el caos als ferrocarrils!

Per saber més:
-Rajoy: "En España hay agua de sobra"
-Rajoy anuncia un pacto nacional del agua que incluya nuevos trasvases si gana las elecciones
-El presidente del PP insiste en su reforma fiscal y anuncia que propondrá un pacto nacional del agua en el que habrá trasvases
-Rajoy promete en Murcia un pacto nacional del agua

11 comentaris:

  1. Gustau, tema caos de ferrocarrils.

    Et recomano que mires d'aconseguir el discurs de Jordi Hereu a la clausura de la Conferencia que el PSC ha fet a Girona

    Hi ha una perla sortida de la boca del sr. Mas i publicada per la Vanguardia a l'any 2001 que potser farà callar a més d'un.

    ResponElimina
  2. Aquest cap de setmana vaig veure el nou anunci de Claro como el agua, de la Generalitat Valenciana. Diuen que el premi per ser la comunitat que millor gestiona l'aigua -ells- és quedar-se sense transvasament de l'Ebre permetent que continuï abocant l'aigua a la mar, i es pregunta per què aquesta aigua dolça arriba a la mar, es torna salada, i després han de dessalar-la. Brutal i increïble la demagògia i la mentida en boca d'organismes públics.

    ResponElimina
  3. Es molt fort el que està fent el govern de Valencia en el tema de l'aigua.
    Però pensant una mica, que passaria si a Valencia i Murcia manés el PSOE? No prometerien el mateix?
    Com solucionarà el PSOE totes les barbaritats urbanístiques que s'han fet a Llevant, i que necessiten aigua per un tubo?
    Valencia va fer desapareixer el seu riu, ara esta urbanitzat, per tant saben de que parlen quant apliquen la demagògia amb el trasvassament.
    Pinta malament la cosa, per l'ebre i per les nostres terres, ai, ai, ai...

    ResponElimina
  4. Cada cop que venen eleccions es plantejen un trasvassament...Tenen més vots a guanyar prometent allá que negant-ho aqui. Mentre la cosa segueixi així recomano tornar a organitzar la PDE i a tota la ciutadanía. No voldría que ningú es penses que la guerra está guanyada. De ben segur que ens haurem d'arromangar un altra vegada...

    ResponElimina
  5. I com gestiona el govern socialista d'aragó?

    ResponElimina
  6. PP+CIU:PHN
    Abans, ara i sempre.
    Platafoma per la llibertat, la prosperitat i la igualtat de les TTE.

    ResponElimina
  7. Abans, ara i sempre, espabilat !
    Els crits i les teves arengues no van enlloc...

    ResponElimina
  8. CIU = TRANSVASAMENT

    No hi ha cap dubte, ho es que van votar en contra quan era el moment de demostrar el que volen, ara tot el que fan es parlar massa i res més.

    Protegim el territori la unió fa la força.

    ResponElimina
  9. Veig que la ceguera d'alguns encara continua, i que en materia d'aigua es pensen que tot comença i acaba amb el transvassament.

    I que estan fent ara mateix els que ens governen? No fan exactament lo mateix però d'amagat? Que no llegiu la premsa i seguiu les noticies de les coses que es van fent?

    Va homes, o xiquets, que la gent ja té pel al sobaco.

    ResponElimina
  10. No heu sentit les declaracions de Artur Mas a Telecinco avui.

    "Si el PP retira la demanda d'anticonstitucionalitat de l'Estatut cab la posibilitat de que puguem establir acords"

    Aquest "botiflers" de CiU no tingueu cap dubte que si poden pactaran amb el PP.

    ResponElimina
  11. Bel no ha pactat a Tortosa amb el PP, perque com el necesitavem per governar a Roquetes a exigit a ERC silenci absolut i obediencia fins a la mort als dos regidors de ERC, però sino hagues pactat amb el PP.
    Es més aposto que d'aqui a final de legislatura acaben governant junts, en el moment en que Faura marxi ho veureu.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta