27 de novembre del 2007

L'alcalde de Deltebre acusa els veïns contraris al POUM d'amagar «interessos particulars»

L'Ajuntament aparta el director tècnic del pla per haver signat un projecte privat

L'alcalde de Deltebre, el republicà Gervasi Aspa, va acusar ahir els veïns contraris al nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM) d'amagar «interessos urbanístics particulars». Els veïns, que la setmana passada van presentar 3.400 signatures contra el nou planejament, estan participant en una campanya de «manipulació i intoxicació», segons Aspa. D'altra banda, va afegir-hi que han apartat de l'equip redactor del POUM el tècnic que va presentar un projecte privat durant la tramitació.

Aspa va recordar que tots els grups municipals van aprovar en dues ocasions i «per unanimitat» el text del POUM, i va assenyalar que la recollida de signatures contra el nou planejament forma part d'una campanya per «intoxicar i manipular l'opinió pública». A més, l'alcalde va negar qualsevol acusació de falta d'informació i de transparència, i va afegir-hi que, quan acabi el termini d'exposició pública, el POUM tornarà a passar pel ple de l'Ajuntament, que obrirà novament un altre període d'al·legacions. «No descartem convocar una consulta popular», va dir Aspa, visiblement molest per la presentació de 3.400 signatures dels veïns contra el procés de tramitació i el contingut del POUM. De fet, l'alcalde va acusar els veïns d'amagar interessos particulars, i va explicar el cas d'un promotor afectat pel cas d'una carretera, i també el gerent d'una immobiliària que hauria ultrapassat en més de 3.000 metres quadrats una construcció permesa.
A més, Aspa també va criticar els regidors d'altres grups municipals que, tot i que van aprovar el mateix POUM, ara es fan fotografies amb les seues al·legacions. «Els hauria de caure la cara de vergonya, quan van ser ells els que van ordenar i van aprovar aquest POUM», va assenyalar l'alcalde. En aquest sentit, el grup de CiU ha estat el primer a criticar el nou planejament, per la creació de 63 polígons d'actuació, ja que molts seran «inviables i provocaran tensions entre els veïns, perquè caldrà fer expropiacions, reparcel·lacions i alguna reubicació». La portaveu Imma Juan va dir que CiU presentaria al·legacions, i també va posar en dubte la viabilitat del camp de golf previst al POUM, dins del nucli urbà i enmig d'una gran zona verda. A més, també va advertir que el pla fragmentava el creixement industrial i posava un polígon al costat del CEIP de l'Assumpció i d'una zona d'habitatges de Jesús i Maria, uns arguments que ara estan utilitzant els veïns contraris al POUM. De fet, el web d'Imma Juan fa dies que permet als veïns descarregar-se quatre models diferents d'al·legacions. CiU també ha qüestionat la construcció de 1.200 amarradors al port fluvial i l'ordenació del sòl rústic, que afavorirà la concentració de terrenys i els grans arrossaires. A més, CiU va demanar divendres la destitució del director de l'equip redactor del POUM per haver presentat un projecte privat durant la tramitació. Aspa va admetre que ha estat «un error greu», però va negar que el fet tinga transcendència jurídica.

El Punt (27-Novembre-2007)

5 comentaris:

  1. molt bé Sr. Gervasi, interessos particulars dels veins que defensem lo nostre. No vulgues polititzar la decisió personal i individual dels veins del teu poble. I vostè no té interessos particulars? en el poble tothom sabem les propietats que tenim tothom, i el hem pogut apreciar algun que altre "interes"...

    ResponElimina
  2. Només cal estar al govern per veure fantasme per tot arreu!

    ResponElimina
  3. cuan no pot arribar diu que son verdes
    plasa major=camp de golf
    gervasi
    ja saps
    i fes-ho aviat
    o ja saps
    i si no
    pos tumateix
    au
    eic
    colta
    lo golf en l'overbooking del jet lag il swinnig de la fassion pat in green no te res a fer a Delteber's city
    millor un parking tapa-angula 24h.
    hurrr kin hoorroorr

    ResponElimina
  4. hola!
    colteu!
    U vist al zumzamzum?
    zaskapat
    amb l'zprai
    i vinga
    ke silkalde kesino
    ui este era un atre!
    és ma personalitat múltiple
    com a psikosi!
    zamzimzi i zimzamzum
    la mare il fill
    de kanaba?
    coi
    kes ke si zimzamzum
    zamzimzi
    i
    si zimzamzum no xalarem
    au
    zinzamzum kolf a kkk

    ResponElimina
  5. Gervasi tot lo poble sap que el prime interessat ets tu as sigut el prime de incumpli les normatives d'edificacio distancia de finestres an lo linde de parcela altura de valla fe una vivienda an un permis d´almacen y unaltra on s´acomensen les teves finques hi on s´acaben hi ha volumetries totals para que les teves terres tinguen mes valor i per cert fas tira les edificacions dels veins para qu´aixi te pugue entra lo solet ´dins de la teva casa HAY PILLET QUE SE TA VIST LO PLUMERO

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta