27 de novembre del 2007

Més obres al nucli antic de Tortosa

El ple de Tortosa va aprovar ahir una altra modificació pressupostària, de més de 843.500 euros. L'objectiu de l'Ajuntament és iniciar abans de final d'any les obres al carrer de la Rosa, plaça de la Cinta i plaça Mossèn Sol, així com enllestir els treballs d'urbanització del portal del Rastre i del carrer Migdia, al barri de Ferreries. Segons Ferran Bel, seran els últims ajustos del pressupost abans del nou exercici. D'altra banda, l'alcalde va calcular que el capítol d'inversions del 2007 s'ha executat en un 50%, però no perquè no s'hagin fet obres, sinó pel sobrecost d'altres actuacions com el pavelló firal, la rotonda de la Simpàtica o l'Espai Sant Domènec. «Algunes obres no s'han pogut executar per falta de projecte o per falta de gestió, tot i que altres no s'han pogut finançar perquè no s'ha fet la venda de solars», va concloure Bel.

El Punt (27-Novembre-2007)

4 comentaris:

  1. No sé vostes pero a dia d'avui, vostes coneixen alguna proposta del govern de Bel que no sigui criticar el govern anterior, i despres de criticar seguir aplicant la feina que els hi van deixar marcada?

    Aquest home s'envolica ell solet i cada cop pel que vaig veient te més tics de despotisme.

    S'han fixat en la cara de mala llet que posa en una reunió amb veïns dels Reguers a la portada d'un conegut setmanari de les terres de l'Ebre?

    ResponElimina
  2. Si no han sapigut vendre els solars potser alguna part de culpa en deuen tenir, o també es culpa de Sabaté que ells no sapiguen fer la feina.

    ResponElimina
  3. Sabaté va deixar molta fum fum i fum.
    però en vuit anys quants de projectes, només fum.

    quantes obres s'han fet del PINCAT i ja fa un parell d'anys que va?

    al menys naquet fa coses que l'altre només anunciava coses!!!

    ResponElimina
  4. A l'anonim de les 3:31, no et dic el que penso de tu perquè Gustau m'ho borra, però si sapigues com funciona la feina ben feta a l'administració, el que avui es alcalde el senyor Bel i Accensi no faria una sola paletada si abans en els vuit anys de govern de Sabaté no s'hagues treballat.

    D'altra banda et dire que l'única cosa que es va trobar per a fer Sabaté a l'arribar a l'any 99 al govern de Tortosa eren les goteres de l'auditori de sols 4 anys d'antiguetat. Despres no hi havia res més, res "la nada".

    Si ara Bel fa i inagura es perque hi ha molta feina bruta feta.

    I et diré més, ja verem per a quan inagura el parquing que va prometre amb acces directe al mercat, ho diu el programa de CiU, però a dia d'avui jo et dic que abans de les properes municipals el parquing no esta inagurat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta