4 de novembre del 2007

'Shinkansen a la Petja', el nou bloc de Jordi Arrufat

Un dels esdeveniments de la setmana a la blocosfera ebrenca ha estat el naixement del bloc Shinkansen a la Petja, el nou diari personal del tortosí Jordi Arrufat. Potser aquest nom no us dirà res, a alguns; però segur que ja us començarà a sonar si us dic que Arrufat no és altre que el blocaire abans anomenat At Turtusí al Maghreb. A l'ebresfera alguns ja sabíem la seua identitat real (encara recordo el dia que se'm va presentar a l'oficina dient-me "sóc Al Turtusí", com si se m'hagués aparegut la reencarnació del veritable Abu Bakr), però durant molt de temps havia decidit mantenir-la oculta per motius de seguretat personal, ja que escrivia sobre temes molt controvertits al Magrib o sobre les relacions nord-sud, des del mateix cor del Marroc o d'Algèria. Finalment, l'anterior bloc va donar-lo per tancat el passat 14 de setembre, i tot i que encara no tenia previst obrir-ne un de nou, Arrufat ha tornat a casa i ha obert el bloc Shinkansen a la Petja. El propòsit d'aquest bloc està clar, segons ell, "contribuir a què el tren d'alta velocitat de l'empenta i la rauxa circuli amb fluïdesa pel sud de Catalunya". Jordi Arrufat es compromet a fer-ho des de l'estació de la Petja, ermita propera a casa seua, amb una visió independentista i socio-liberal del món, la política i l'economia, però deixant de banda les xapusses espanyoles (AVE) o les mira-que-bonic-és-el-meu-melic dels francesos (TGV). Arrufat prefereix estar entre els millors, i per això vol que per la Petja hi circuli el primer tren d'alta velocitat, que es va fer en un país pioner i capdavanter en el progrès de la humanitat, el Shinkansen (tren bala) japonès. Benvingut, Jordi, ens agradarà llegir-te.

5 comentaris:

  1. Ben tornat a la teua terra, Jordi! Llàstima que aquí ens haurem de continuar conformant amb els "borregueros"...

    ResponElimina
  2. Quin fotomontatge més bo!
    Em permetràs que l'usi com a logo del meu bloc, no?

    ResponElimina
  3. Tu mateix,
    és el meu regal de benvinguda!
    ;-)

    ResponElimina
  4. realment és penosa la situació que hi ha de trens a les terres de l'ebre. a veure si la gent ens comencem a mobilitzar i prosperen iniciatives com aquesta.

    ResponElimina
  5. Benvingut a casa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta