26 de novembre del 2007

Els veïns de Campredó estudien adherir-se a la manifestació del 15-D

Un altre col·lectiu ciutadà, les diferents entitats i veïns que donen suport a la campanya Entre Campredó i Font de Quinto ni parlar-ne, estudien adherir-se a la manifestació del 15 de desembre a Tortosa. La protesta unitària ha estat convocada, amb el lema Ja n'hi ha prou, per la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, el col·lectiu Salvem la Mar de l'Ebre, la plataforma de la Terra Alta i la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya. Membres destacats de la plataforma de Campredó consideren que el traçat de l'autovia de l'interior, previst per Foment a l'estudi informatiu de la nova autovia A-7, també és una agressió al territori, ja que separarà el nucli de Campredó i el barri de Font de Quinto. L'Ajuntament tortosí ja va presentar al·legacions al traçat, consensuades amb Amposta i l'Aldea, per aconseguir que l'autovia travessés l'Ebre uns 500 metres més al sud. Però abans de decidir si la plataforma dóna suport a la convocatòria, faran una assemblea informativa per decidir si cal adherir-s'hi o si els seus membres només hi aniran a títol individual.

El Punt (26-Novembre-2007)

6 comentaris:

  1. Als campredonencs i a les campredonenques ens estan envoltant de polígons industrials i de barreres físiques, en forma d'autovies. Ens estan convertint en una zona residual, i no exagerem. Comencem a tenir la fesomia d'alguns barris de Tarragona. No ens podem quedar parats davant d'aquestes agressions, en nom del progrés i del creixement econòmic. És gravíssim! Hem de participar en aquesta manifestació, per fer costat a les diverses plataformes del territori i per defensar els nostres interessos com a poble.

    ResponElimina
  2. i que viva la madre superiora

    ResponElimina
  3. i que vaigue la plataforma dels monos també!

    ResponElimina
  4. Pos si home! I si convé que vinguen los monos i tot. Els hi donarem un platanet i una pancarta.

    ResponElimina
  5. Que us passa? Quin problema teniu vosaltres (últims 3 anònims) de que vagin les plataformes i la gent que vulgui anar a la manifestació? Amb aquesta ironia sol demostreu ser una colla d'ignorants! Es que no us entenc, suposo que de les terres de l'ebre no sou perquè sinó...

    ResponElimina
  6. Tranquil, son convergents i aixo de sentir la paraula plataforma els fica els pel de punta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta