29 de novembre del 2007

Vehicle de l'empresa d'aigües ocupant plaça de minusvàlids

Avui no he pogut evitar fotografiar (o retratar, com diem a Tortosa) dos casos diferents de vehicles mal estacionats, quan anava camí de la feina. D'aquesta manera, només cal lamentar que la grua no actuï més, per evitar aquest tipus de situacions. En primer lloc, podeu veure aquest vehicle tot terreny estacionat damunt de la vorera a la pujada del pont de l'Estat, amb els quatre intermitents en marxa però en una posició més que discutible. Tot seguit, també podeu veure dos cotxes més, en aquest cas compartint una zona d'estacionament reservada per a minusvàlids, al carrer Castelló. El vehicle gris ja estava aparcat, ocupant només mitja plaça, ahir per la nit, però aquest matí un cotxe de l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP) s'ha afegit al tema. Crec que l'ocupació d'una plaça reservada per a minusvàlids és un fet greu, i que els treballadors d'una empresa de l'Ajuntament haurien de dona exemple i tenir més compte a l'hora de deixar el cotxe, per molt urgent que siga la feina que han de fer. Sense anar més lluny, a menys de 50 metres hi ha una zona blava que podria ser utilitzada pels vehicles municipals. La imatge que es dóna no és gens bona, però a més estem davant d'una actitud molt poc cívica.

5 comentaris:

  1. ....i la moto que hi ha dalt la vorera?
    I ja que hi estem possats, se d'algun vehicle que porta una targeta de l'Ajuntament on diu que esta de servei, que sempre sol estar en zona blava i de " servei" a la mateixa hora i el mateix lloc.
    Que estrany no?

    ResponElimina
  2. Que bonitas son las penas de mi cortijo, frase molt popular al sud de L'Estat de tots els españyols perque no aplica la mateixa al sud de catalunya, tambe estat espanyol...?

    Anem avore que es el Parquimetre un impost al qual l'ajuntament recauda per via de la empresa que li fa la consecio a canvi de una cantitad (X) ( ocupacio de via publica o consecio per explotacio de la mateixa) que despres explota
    la empresa en la recaudacio , i que al mateix temps la multa la ingresa el ajuntament, i si no la pagues te la foten per via recaudatoria o sigue a BASE.

    Sr. en terminis de paraula del carrer es un impost revolucionari i molt poc etic i que damut vulnera la inconstitunacionalitat per donar a un sr. en gorra un poder que ni tanst solt te.

    ResponElimina
  3. Que poca "mundologia" teniu. A l'aparcament de la policia municipal d'Amposta s'hi pot veure sovint un furgó de "fruites i verdures NOEVER" propietat del regidor de governació.

    ResponElimina
  4. Aquesta és una situació habitual, no solament Tortosa, sinó a la resta del territori.

    Aquesta falta d'empatia de cara a aquest col·lectiu s'hauria de treballar a partir de campanyes de sensibilització per tal de que tothom sàpigue que és una discapacitat amb problemes de mobilitat o amb dèficit sensorial i quins problemes comporta desde que surten de casa, per anar a comprar o no cal anar més lluny, simplement anar a l'ajuntament i poder accedir a la primera planta.

    En definitiva, tots portem presa en aquesta societat "exigent" i no pensem amb els demés.

    ResponElimina
  5. Pos per a ampastre lo que hi ha molts dies davant de les oficines de l'ONCE al carrer Adrià d'Utrecht on algun dels treballadors o usuaris de la mateixa té el costum d'aparcar al pas zebra impedint l'accés de cadires de rodes i cotxets de xiquets a la vorera, i porta el paper que justifica la seua condició de minusvàlid!!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta