29 de novembre del 2007

Tortosa canvia el semàfor reparat amb ciment

Dilluns us parlava de la reparació d'un semàfor al centre de Tortosa amb una bona dosi de ciment [veure aquí]. Una actuació que en certa manera era urgent, ja que el semàfor feia uns dies que estava tort, i estem parlant d'una cruïlla molt important de l'avinguda de la Generalitat. Ja vaig dir que la solució em semblava una mica rudimentària, però vaig trobar que era del tot efectiva. Ahir, quan vaig passar per aquest punt, el semàfor encimentat ja no hi era, i avui he pogut comprovar que l'Ajuntament ja l'ha canviat per un altre de nou. En aques sentit, voldria destacar la rapidesa amb què s'ha optat per una solució definitiva, ja que el més normal era que el pegot de formigó fos només una actuació provisional. De totes maneres, voldria aprofitar l'ocasió per denunciar la situació que es produeix en aquesta cruïlla a les nits, quan hi ha menys trànsit i alguns conductors consideren que tenen algun tipus de permís nocturn per vulnerar les normes de circulació. Si us incorporeu a l'avinguda de la Generalitat des de la plaça de la Pau, aneu en compte perquè és força freqüent que els conductors més temeraris se salten els semàfors en roig, tant en direcció Temple com en direcció pont de l'Estat. És lamentable, però abans de sortir a l'avinguda intenteu fer un STOP, per assegurar-vos que cap boig se us tira al damunt.

6 comentaris:

  1. Gustau, el govern de Bel sembla que governi a partir de llegir la Marfanta.

    ResponElimina
  2. ... lo que has de fer és anar i fer fotos de tot lo que veigues i segur que te fan cas.

    ResponElimina
  3. Si et plau Gustau, ves al carrer Rosa Maria Molas, entre Generalitat i Enric d'Ossó i fes una foto. No dic que estigui malament des de fa un mes, fa anys que és deplorable el seu estat (com molts d'altres), només s'hi pot anar amb 4x4, i he vist que d'arreglar-lo al pla de xoc res de res. No sé si el president de l'associació de veïns del Temple té temps de passar per allí o encara cel·lebra el triomf del senyor Bel i els seus familiars.

    ResponElimina
  4. i tu no pots anar a queixar-te¿ potser si ho haguèssis fet abans ja s'haguès arreglat.

    ResponElimina
  5. ja, ja, ja,

    ResponElimina
  6. i perque s'apaguen els semafors quan "algu" pensa que ja no calen?; tots a amber i a vore qui passa mes rapid!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta