16 de gener del 2008

El PAM «viu i dinàmic» i el pla ocult

L'equip de govern va escenificar ahir la presentació del PAM en una compareixença en què van ser presents la portaveu de CiU, Meritxell Roigé, i el portaveu d'ERC, Ricard Forés. L'alcalde Ferran Bel va remarcar que els dos grups i també les dues formacions polítiques han participat activament en la redacció del document, i va precisar que no havien de buscar la complicitat de l'oposició. Bel va advertir ahir que el PAM no pretén ser una «foto fixa» de com serà Tortosa al final del mandat, sinó un document «viu, obert i dinàmic», que el govern municipal espera complir «al 100%», però també anar actualitzant. Segons l'alcalde, el PAM presentat ahir a la premsa i el document intern amb què treballarà l'Ajuntament tenen calendaris diferents, ja que el govern ha preparat un cronograma molt més precís, que no està organitzat per anys sinó per semestres. A més, tot i que el PAM que s'ha fet públic inclou gairebé 450 actuacions, hi ha un pla ocult amb projectes vinculats a línies d'ajuts d'altres administracions i accions que ja s'estan treballant. «No els hem inclòs al PAM per no generar falses expectatives o senzillament perquè no podem, per compromisos que hem adquirit de discreció i confidencialitat», va admetre Bel. L'alcalde va dir que el PAM està obert a la participació ciutadana, tot i que ara no s'han convidat les associacions a redactar-lo per no retardar la seua presentació. L'Ajuntament no el farà arribar a les llars, però té previst penjar-lo a internet quan renovi el web municipal.

El Punt (16-Gener-2008)

2 comentaris:

  1. Farem un PAM amb la participació de totes les assossiacions de veins, comerç etc. Ah no, tirem pel recte per no perdre temps, que ja hem fet tard.
    Fem-ho be, Sr. Bel.

    ResponElimina
  2. Queridos Reyes Magos,

    Estas Navidades me quedé profundamente dormido soñando con una ciudad llena de bicicletas y plazas abarrotadas de gente de toda procedencia hablando animadamente con sonrisas en sus caras. Es por ello que me olvidé de tirar mi carta a los pajes. Por eso no me habeis traído nada.
    Sé que presento esta carta fuera de plazo, pero seguro que algún funcionario real podrá arreglar este problemilla. Mi carta es larga, pido más de 400 cosas, todas para mi ciudad. Me he portado bien, ya que el alcalde no tiene ninguna queja. Por ello, te pido me traigais las 400 cosas y una bicicleta.

    Ricard Flores

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta