12 de febrer del 2008

El tortosí Ricard Forés, vicepresident de l'entitat Terres de Riviere

El regidor de Turisme, Ricard Forés, va participar en la reunió anual de l'Associació Terres de Riviere, a Murça (Portugal), on va ser elegit com a nou vicepresident en representació de Tortosa i en substitució de Dolors López. Terres de Riviere és una associació europea que agrupa ciutats que tenen com a objectiu la protecció dels seus rius i la seua promoció turística. Forés va manifestar la voluntat d'acollir-se novament a la subvenció europea destinada a la promoció del patrimoni fluvial per continuar desenvolupant l'activitat Viu lo riu, iniciativa turística que consisteix en un recorregut en barca pel riu Ebre.

El Punt (12-Febrer-2008)

11 comentaris:

  1. Una insulsa regidora serà substituït per un insuls regidor. Ja podem lluir càrrec internacional i passat gloriós. El present, de pena.

    ResponElimina
  2. Ja se'n fia Ferran Bel de deixar-lo anar sol? Pot produir un conflicte internacional

    ResponElimina
  3. L'ambaixador de la sobrassada i la baldana.

    ResponElimina
  4. Els de les baldanades no eren els del PP i els d'Iniciativa ?

    ResponElimina
  5. El món esta futut:

    Els que boicotegen l'acte de la inaguració del monument antitrasvasaments de la rotonda de la carretera de València ara aproven el trasvassament de l'Ebre (v.gr Entrevista a Xavier Sabaté El Punt 6.2.2008) i ara es critica a un regidor de l'ajuntament de Tortosa perque va a Portugal a tancar subvencions per recuperar-lo.....mmmm....crec que això no fa bona olor....!!!

    No cal faltar tant i sigueu més humils!

    ResponElimina
  6. ves-te buscant lloc per on sigui que a l'ajuntament de tortosa en nom d'erc no tornaràs a estar.

    recorda el dia que t'ho dic, amic

    ResponElimina
  7. Si va Forrest a França, que no digui res del Roine, eh? També crec que pot provocar un conflicte a ecala global.

    ResponElimina
  8. ostres s'ha de veure que enginyosa és la gent burlant-se dels demés!! això al final semblarà un bloc de benny hill en plan cutre!!!

    ResponElimina
  9. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  10. "Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones" crec Gustau que d'aquestes en tens un bon rastre en aquesta entrada. sol passar quant una bona noticia, tot i la malevola voluntat, no es pot desqualificar amb arguments objectius.

    ResponElimina
  11. Arguments objectius? Que se'ns ha perdut a Portugal? No hi ha feina a fer per qui, més a prop. Apa, home. Que vagi a Madrid i a BArcelona. A caçar subvencions i ajuts.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta