6 de febrer del 2008

Els únics sobrants de l'Ebre [podcast]

Tinc un amic que diu que els únics sobrants que hi ha al riu Ebre són els polítics del PP. Des de fa uns dies, la majoria dels diaris i de les ràdios espanyoles parlen de la divisió interna que s'ha creat al Partit Popular, davant la possible recuperació del transvasament de l'Ebre al programa electoral de Mariano Rajoy. Els candidats del PP al País Valencià reclamen l'aigua de l'Ebre, i davant d'aquesta situació, el president del PP aragonès ha amenaçat de dimitir. Ahir, la reunió comandada per Ángel Acebes, amb l'objectiu de tancar la crisi, va ser un fracàs. Mentrestant, la polèmica també ha esquitxat al PP de Catalunya, que fins ara s'havia quedat al marge... Aquest és el meu segon podcast per a La Marfanta, ja que ara tenim un nou canal de podcasting, al qual us podeu subscriure clicant aquí mateix.


3 comentaris:

  1. Com molt bé expliques, no hi ha res de nou sota el sol. Les mateixes promeses, les mateixes demandes, les mateixes tonteries. Hi ha un dic de formigó armat ideològic que els impedeix d'anar més enllà. Sembla ser que ens volen véncer mitjançant el cansament, a través de la reiteració de la mateixa propaganda.

    ResponElimina
  2. Avui estava passejant per la vora del riu , pel radera del Mercat fins el Passeig de les bicicletes. Feia una temperatura molt agradable. Dintre de la escassetat del cabal del riu, el paissatge era molt acollidor. I es que els rius malgrat tot, tenen un component paisagistic de primer ordre. Al meu costat també passejaven dos parelles de gent gran foránia que indignades comentaven entre elles en castellá que erem uns egoístes pero no deixar fer el trasvassament del riu. He fet un esforç per no posar la cullerada, pero ni que sigui per aquest valor estétic i paissagistic,estic mes conveçut encara de que val la pena lluitar per la identitat que ens dona el riu a pesar dels disgustos que també ens pot donar.

    ResponElimina
  3. (anterior comentari) Mc Calan

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta