7 de febrer del 2008

Els socialistes i la interconnexió [podcast]

Xavier Sabaté ha animat definitivament la precampanya electoral a les Terres de l'Ebre, fins ara una mica ensopida pel fet de no tenir cap candidat ebrenc al número 1 de les llistes. Ahir, en una entrevista publicada pel diari gratuït Aquí, el delegat de la Generalitat al Camp de Tarragona va apostar sense embuts per impulsar la interconnexió de xarxes. Amb aquestes declaracions, Sabaté fa retrocedir els socialistes a la situació anterior a la signatura del Compromís per l'Ebre...
Aquest és el meu tercer podcast per a La Marfanta, ja que ara tenim un nou canal de podcasting, al qual us podeu subscriure clicant aquí mateix.


4 comentaris:

  1. Sabaté nega estar a favor del transvassament de l'Ebre.
    L'exconseller de Governació i actual delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, ha afirmat -en un correu electrònic enviat a e-notícies- que "em sap greu que el vostre mitjà pubiqui un titular absolutamnet fals que no té res a veure amb la meva trajectòria ni amb el meu pensament. Vaig assistir a gairebé totes les manifestacions anti-transvassament de l'Ebre, inclosa la que es va celebrar a Brusel.les i pretendre penjar-me la llufa que ara defenso el transvassament, a banda d'un intent que ningú que em conegui es creurà, és una lamentable contribució a la mentida". "Sóc el primer -afegeix- en reconèixer els meus errors i/ o les meves contradiccions però en aquest cas us he de dir que continuo pensant el mateix que he pensat sempre".

    ResponElimina
  2. El 11 de julio de 1981, el Boletín Oficial del Estado nº 165 publico la ley 18/1981, de 1 de julio, sobre "actuaciones en materia de aguas en Tarragona", que preveía la conducción de hasta cuatro metros cúbicos por segundo destinados al abastecimiento urbano e industrial de los municipios de la provincia de Tarragona, previa la correspondiente concesión administrativa. Conviene señalar aquí que, por el año 2000, sólo se viene utilizando aproximadamente la mitad de dicho caudal en las comarcas de Tarragona, pensándose, incluso, en destinar los aproximadamente 2 m3/seg. restantes para el abastecimiento del área metropolitana de Barcelona, previas las modificaciones legislativas oportunas.

    Per si algú no vol contar 2 m3/seg.,són 172.800 m3/diaris, 6 vaixells / diaris de 30.000 tones.
    No dic que el riu , sigui nostre , però si que passa per davant nostre i aqui falta de tot i molt.
    Lo Riu es vida i tant , però pels del Coll de Balaguer en amunt.
    Ja sabem tots , que el trasvassament al Nord nos farà , però jo li faig una sola i única pregunta al Senyor Sabaté de Tarragona :

    Faràn vostes a Madrid modificacions legislatives oportunes al Minitrasvassament ?

    ResponElimina
  3. Tant els del PSC Reus com els de Tarragona sempre han estat a favor de l'interconnexió. L'aigua de l'Ebre ha fet mmiracles al Camp de T. i una pasta que t'hi cagues.
    I tots volen més miracles.
    Però el Sant Ebre està de mini-cabal mínim i ni per a mig miracle li queda.
    En general és així per tot arreu.
    Los curts de vista només veuen l'Ebre.
    Que els hi posen ulleres, per favor!

    ResponElimina
  4. 2:33

    Si tot , va normal i el PSC ,trau tres diputats a la demarcació de Tarragona.

    1º Francesc Vallès Vives

    2º Joan Ruiz Carbonell ( Assesor del President de la Diputació de Barcelona que es lo Senyor Celestino Corbacho )

    3ºLluïsa Lizarraga , regidora del PSC a l´Ajuntamnent d ´Amposta.

    Traslado la mateixa preguna a la Senyora Lizarraga.

    Farà voste a Madrid modificacions legislatives oportunes al Minitrasvassament ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta