25 de febrer del 2008

La candidatura de CiU per Tarragona sopa a la Fira de l'Oli

Els membres de la candidatura de CiU per Tarragona, tant al Congrés dels Diputats com al Senat, van aprofitar ahir la XIII Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre per fer una intensa jornada de campanya. A les faroles de l'avinguda Molins d'en Comte només es veien banderoles de CiU, i fins i tot hi havia alguna pancarta addicional, com es pot veure en aquesta imatge de la zona de la parada de l'autobús. Però a més a més, els membres de la candidatura també es van deixar veure per la fira de Jesús. Tot i que alguna dona el va confondre amb el periodista Josep Cuní, el candidat de CiU per Tarragona, Jordi Jané, encapçalava el seguici, en què també hi anaven Imma Juan, Josep Maldonado i Salvador Pallarès, així com l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el president de la federació de CiU a l'Ebre, Xavier Pallarès. Després de voltar per la fira i visitar el nou edifici de la Immaculada, on s'ha instal·lat l'EMD de Jesús, els membres de la candidatura van fer un petit sopar de campanya al bar del casal Sant Francesc. Tenien una taula reservada i la gent que seguia per la televisió el partit Barça-Llevant no van poder evitar treure la mirada de la pantalla gegant, per observar amb deteniment la seua entrada a la sala. Jané, que es devia pensar que era en algun poble del Camp de Tarragona, li va preguntar a un home gran si sabia què havia fet el Nàstic... L'home li va respondre que ell, de futbol, poca cosa, potser per quedar bé. Sens dubte, Maldonado semblava el més interessat pel partit del Barça, mentre que Imma Juan va preguntar-me què havia fet el Madrid, ja que va veure que escoltàvem la ràdio. "Juga després", li vaig fer. "Encabat?", va tornar a preguntar la de Deltebre. Just abans de l'únic gol del Llevant vaig haver de marxar del casal, i per tant no us puc explicar la reacció de Bel.

4 comentaris:

  1. Senyor Jané , el NASTIC va empatar al camp del Polideportivo Ejido ( Almeria ) i el equip ha tornat a L´Imperial Tàrraco amb lo barco de l´aigua , tots han arribat bé , però una mica marejats per l´estat de la mar i el resultat.

    ResponElimina
  2. Se sap si va preguntar pel resultat de La Rapitenca?

    ResponElimina
  3. La Rapitenca va perdre al camp de L´Europa per 3-0.
    Per cert lo Tortosa , també va perdre, per no variar.

    Vinga Carrusel Deportivo!

    ResponElimina
  4. L´Amposta com los d´Esquerra , tenen un equip de 1ª Regional , van los primers, pero veuen les pilotes cuadrades !
    Segur que els pitaran algún penalti ó algún fora de joc, quan vaiguen a Madrid.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta