23 de febrer del 2008

Maldonado i Pallarès asseguren que CiU no durà aigua de l'Ebre a Barcelona

Els candidats tarragoní i ebrenc per CiU al Senat, Josep Maldonado i Salvador Pallarès, van assegurar ahir que la federació no està a favor de la interconnexió de xarxes ni, per tant, de fer arribar l'aigua de l'Ebre a l'àrea metropolitana de Barcelona. Maldonado i Pallarès van fer aquestes declaracions pocs dies després que el Parlament rebutgés una iniciativa de CiU en què es reclamava el transvasament del Roine i la interconnexió de xarxes, però els dos candidats van voler ser molt clars. «Si algú planteja, de qualsevol partit o del nostre, que donarem suport a qualsevol tipus de transvasament, s'equivoca», va remarcar Pallarès, tot i que Maldonado sí que va precisar que CiU aposta per portar l'aigua del Roine a Catalunya. «L'opció del Roine permetria que alguna zona que ara s'abasteix amb el minitransvasament deixés de dependre de l'aigua de l'Ebre, que ja ha demostrat prou la seua generositat», va remarcar Maldonado.
Per la seua banda, Pallarès va explicar que CiU vol ser una força decisiva a Madrid per aconseguir, entre altres coses, que el traçat de l'autovia d'Aragó (A-68) arribi al litoral per les Terres de l'Ebre i fins al port dels Alfacs, «i no pel nord de Castelló fins a Vinaròs, com ha promès el socialista Jordi Sevilla». A més, l'exalcalde del Perelló es va comprometre a lluitar per aconseguir que l'Estat reconegui la vegueria de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu que el territori tinga una circumscripció electoral pròpia. «Ens hem de deixar de lamentacions i aconseguir-ho, ja que sense més pes polític no tindrem reequilibri territorial i infraestructures», va dir.

El Punt (23-Febrer-2008)

13 comentaris:

  1. Quina barra tenen! Felip Puig va demanar la interconnexió de xarxes quan va visitar Tortosa ara fa un mes, i el Parlament del nostre país va rebutjar una moció en que la tornaven a proposar fa dos setmanes. I ara ens diuen que no hi estan d'acord: són uns mentiders, i si no els aturem es tornaran vendre el territori per quatre llenties. Cal felicitar al govern perquè, tot i la sequera, ha mantingut el seu compromís de no fer la interconnexió i rebutjar el transvasament del Roine. Amb CiU ja hauríem begut oli.

    ResponElimina
  2. La veritat és que no entenc com CiU encara pot tenir credibilitat en aquest tema. Cal ser més contundents per denunciar el seu engany. A Barcelona demanen en una moció portar aigua de l'Ebre cap a Barcelona i a casa nostra ens venen una alra moto. No oblidem. Si oblidem es poden repetir els mateixos errors.

    ResponElimina
  3. Clar que CiU no portarà aigua de l'Ebre cap a Barcelona, però no perquè hi estiguin en contra, que hi estan a favor, ja ho van demanar al Parlament fa pocs dies, sinó perquè no poden, perquè afortunadament no governen enlloc on es decideix això. Per tant, que continuïn així, sense governar, la millor garantia perquè no hi hagi transvasament. I que diguin el que vulguin, perquè crec que a aquestes alçades, si no tenim amnèsia, ja ningú se'ls pot creure. Quan van tenir la possibilitat de dir no al transvasament, quan governaven, ens van traïr i van donar suport al PP perquè ens prenguessin l'aigua. Per tant, recordem això el dia 9 quan anem a votar.

    ResponElimina
  4. Si al transvassament del Roine, si a la interconnexió de les xarxes ter, llobregat, ebre.
    No al pijoprogressisme, no a les restriccions d'aigua a casa.

    ResponElimina
  5. Ves a fer punyetes. Si vols aigua agafa un poal.

    ResponElimina
  6. JA sabem la postura dels salvapàtries...

    La Gallina, diu que nor

    ResponElimina
  7. Quina colla d'embusteros aquesta gent de CiU. Tan sols cal veure aquest article de Josep Maldonado de l'any 2006 a
    http://www.convergencia.cat/media/10519.pdf
    que es titula 25 anys de la llei 18/1981 (minitrasvasament),

    Quina colla d'embusteros els de CiU, i quina colla d'ignorants la gent de l'Ebre, que mentre els del Camp de Tarragona saben créixer perquè gasten l'aigua que s'han endut i tenen indústria consumidora d'aigua, i construccions residencials i Port Aventura i etc, nosaltres no sabem gastar-la per viure en un món utòpic, rural on s'idealitza el medi ambient i la gent té gana, està a la misperia i es vesteix amb taparabos.

    ResponElimina
  8. Vas en taparrabos tú pel món?

    ResponElimina
  9. CIU = tranvasament
    CIU+PP = transvasament
    PSOE+ERC+ICVEUiA = transvasament (encobert).

    Les empreses on hi ha l'aigua, no a l'inrevés.

    ResponElimina
  10. i el comandante en jefe dels socialistes del Camp de Tarragona i Delegat del Govern de la Generalitat (fillde Flix i mano del Delegat de Politica territorial a less Terres d'Ebre), Xavier Sabate, Que diu al respecte.. interconexió i endevant, clar si ho diu un progre la cosa es diferent, no....

    ResponElimina
  11. Doncs no vaig amb taparrabos, però si fos per l'economia que ens volen deixar uns quants grenyuts de roba desjecta, amb boles anirem. Que és més ecològic, sostenible i natural. A les properes eleccions em presentaré per Partit Tots en Boles.

    ResponElimina
  12. CIU = Mentides.

    ResponElimina
  13. Los demés partits que son ,
    Lo que la verdad esconde ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta