23 de febrer del 2008

La plataforma Salvem lo Canalet dóna suport al traçat proposat per l'Ajuntament

La plataforma Salvem lo Canalet va difondre ahir un comunicat per donar suport a l'Ajuntament de Tortosa en la seua negociació amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques pel traçat de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12). De fet, el col·lectiu s'ha ampliat recentment amb un nou grup de veïns afectats pel traçat alternatiu proposat per la Generalitat, i demanen als representants de Política Territorial que acceptin negociar les propostes del consistori tortosí. Segons el comunicat, rebutgen el primer i el segon traçat, ja que tots dos són «negatius» per a la popular zona de xalets de Tortosa. «Cap dels dos suposa una solució», remarca el moviment veïnal. La valoració de la plataforma arriba dies després de la reunió entre l'alcalde, Ferran Bel, i responsables de Política Territorial en què l'Ajuntament va rebutjar el segon traçat proposat pel govern català. L'Ajuntament tortosí demana un traçat que eviti la zona urbana del Canalet, però més recte i que acabi a l'altura d'Aldover.

El Punt (23-Febrer-2008)

Més informació:
-Tortosa rebutja la proposta alternativa de la variant del Canalet, però manté oberta la negociació amb Carreteres

20 comentaris:

  1. Jo pago tots el impostos a l'ajuntament i aquest pasa de mi, i aquestos que no paguen impostos, que han construit ilegalment, que segurament no tenen cloacas, volen que l'ajuntament els dongui soport.
    No entenc res, m'imagino que tots aquest veins quan veuen una ilegalitat, com pot ser conduir borrocho, callaran.

    ResponElimina
  2. Tu pagues, yo pago, ell paga, nosaltres... no deixem de ser beneits pagant per serveis inexistents.
    Qui ha badat?
    Quin servei ha impedit les legalitzacions durant molts anys i només per demanar-se des de Tortosa?
    Quins polítics han girat la cara?
    Que passa amb els "sub-urbis" de Tortosa? Excavadora?
    Quan s'ha badat tants anys, pos que s'estigue al menys els mateixos anys per regularitzar la situació, que es pot fer.
    La convivència és un grau a més d'un dret-deure, mano. I hem de conviure tots, legals e il·legals.
    Tots som persones, o no?
    I comprèn que hi ha gent que veu més la biga en l'ull seu que la palla al de l'altre.
    Hi han que s'ha lluit en casalicis... marro. Però també estan qui sobreviuen amb sous mileuristes.
    Excavadora?
    Tu saps que per a tots serà igual?
    Ho pots garantir?
    Pos,...

    ResponElimina
  3. Per tant, és la llei de la selva, no? Segons este últim raonament puc matar al meu veí, i com que se veu que no he de témer cap penalització de l'administració, pos no passa res, no? A n'això se'n diu tenir los collons molt i molt grossos.

    ResponElimina
  4. " hem de conviure tots, legals e il·legals.Tots som persones, o no?"
    Collonut, per aixo no hi han pressons ni penes. Conviure, si pero, legals e il·legals? junts? tots els il·legals? segons quins? Qui possa la frontera?
    Per una altra part, els demes, que tambe tenim problemes, tan particulars com aquests, no demanem que ens subvencionen ( 1500 € de l'EMD de Jesus) les nostres despeses d'assesorament per tant, que no ens fasin sentir cornuts i damunt haguesin de pagar el veure.....i aplaudir.

    ResponElimina
  5. Jo vot que passi pel primer traçat.

    ResponElimina
  6. Primer, no es casualiatat que es tornin a posar estos en peu de guerra en plena campanya electoral?

    Segon, no es casualitat que molts d'aquets afectats estiguen prop o siguin militants de CiU?

    Tercer, que els afectats d'ara no son persones, pues claro que es queixen i fort.

    Quart, ara ho nega, peró aquest segon traçat l'ha pactat el senyor Bel amb el DPOPT, i com els veïns afectats ara s'han queixat com es normal, el senyor Bel a agafat temo i es fa enrera.

    Cinqué, com diu un més a dalt, es lògic que l'EMD de Jesús doni una subvenció de 1500 € per a les despeses d'assesorament.

    Sisé, la gent de Tortosa que ens hem construit les cases legalment i que paguem els impostos ens hem de quedar mirant com l'alcalde i aquest que no paguen ens foten el pel.

    Ja n'hi ha prou de donar cobertura a aquesta gent que s'en foten dels tortosins, començant per l'alcalde el senyor Bel.

    Fem corre la veu ens estant estafant, i no podem quedarnos parats.

    PLATAFORMA FEM LA CARRETERA PEL CANALETA JA.

    ResponElimina
  7. Vaig anar a la fira de l'oli i vaig vore la paradeta que tenien los de la plataforma salvem lo canalet.

    Ens pot ensenyar la EMD de Jesús el contracte i el pagament d'aquest stant? Seria bo i interesant ja que sospito que no hauran pagat.

    I jo també m'apunto a

    PLATAFORMA PEL CANALET JA!!!!

    ResponElimina
  8. Que Bel seria un mal alcalde ja ho sabiem d'abans, i ho va demostrant poc a poc, ara veiem com desprès de negociar malament amb la Generalitat els acusa i a sobre li pasa el mort als pobres d'Aldover, "com que son quatre gats en aquell poble no es queixaran". Quina barra que te este home buscant enfrontaments territorials.Negocie be i faci-ho be, d'una vegada que l'unic que sap fer es esvalotar el galliner. Vinga jo també m'apunto. PLATAFORMA VULL LA CARRETERA PEL CANALET I AVIAT.

    ResponElimina
  9. Les cases il·legals tombades i punto.

    ResponElimina
  10. Jo també m'apunto a la PLATAFORMA VARIANT PEL CANALET JA!!!! o, es que tenim que patir el trànsit per l'eix de l'ebre tots els dies perquè un grup de persones, la majoria viuen il·legalment i els donar cobertura un alcalde que si no critica no sap fer res mes??????
    Ja tens sort de Sabaté, Martin, Lopez i companyia sino no series alcalde en ta vida.

    ResponElimina
  11. Jo a banda d'apuntar-me a la PLATAFORMA CARRETERA PEL CANALET JA!!!
    Vull que Bel deixe de queixarse i que treballe d'una punye.... vegada.

    ResponElimina
  12. No hi ha música més dolça que la de les màquines giratòries enderrocant parets i envans... Ja me sembla que sento el rumor del motor diesel...

    ResponElimina
  13. jo tinc un canalet i t'asseguro que d'ilegal res de res, soc una tortosina com TU que pago amb els meus impostos, abans de parlar t'assegures...que de parlar sense coherència en sabeu un rato i llarg

    ResponElimina
  14. pos, enhorabona. Encara que de tots els comentaris crec que no ni ha cap que digue de tots, absolutament tots, els xalets o cases son il·legals.
    De totes maneres, no se si quant dius "canalet" nomes et refereixes a terreny, si es aixi, res a dir.

    ResponElimina
  15. Jo tinc un canalet que no et cap a la boca...

    ResponElimina
  16. tens un canalet i una mica de poca solta.

    ResponElimina
  17. Pero que burros sou...
    així us passi la carretera pel menjador de casa vostra i parlareu en coneixement de causa. Que collons parleu d'il·legals? Que potser el canalet es una republica i no paguen els impostos alli? Informeu-vos, que obriu primer la boca que els ulls!!

    ResponElimina
  18. França és una república i bé que paguen impostos...

    ResponElimina
  19. No pot ser que el creixement i la modernització de la ciutat quede estrangulada per tot este cinturó de xaletets, de legalitat dubtosa, que l'envolta. Si, per una vegada, s'ha d'actuar d'una manera contundent, no veig malament que es faci. Pel que es veu, però, este "gran" alcalde que tenim no té prou valentia. Allà ell.

    ResponElimina
  20. Al que ens diu burros, en tot cas, exactament igual de burros que tu, perque si be deu ser cert que no totes les edificacions/vivendes/xalets son il·legals, tambe deu ser de burro el volguer fer-nos creure que totes son legals.
    Burro i vivet (que no es incompatible)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta