1 de febrer del 2008

Móra d'Ebre reprèn el procés per redactar el pla urbanístic municipal

El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha suspès el contracte fins ara vigent per a la redacció del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM), a causa d'un incompliment contractual de l'empresa encarregada del projecte. Així, el consistori de Móra d'Ebre ha de tornar a redactar unes bases per treure a concurs la redacció del pla, tot i que partiran de la feina feta fins ara. Segons l'Ajuntament, ha suspès el contracte perquè l'empresa ha incomplert parcialment els terminis d'execució. A més, l'equip redactor s'ha dissolt per divergències internes, i ara l'Ajuntament ha de redactar unes bases noves, tot i que s'iniciaran on ha acabat el POUM fet fins ara. En aquest sentit, l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Josep Duran, va explicar que els nous adjudicataris de la redacció del POUM ho faran «a partir de la feina feta, i no des de zero». De fet, la redacció del nou planejament va començar a finals del 2005. En un principi, el document havia d'aprovar-se el 2007, però ara l'equip de govern prefereix no posar una data aproximada per fer l'aprovació definitiva del POUM. A més, el consistori està estudiant emprendre mesures legals contra l'equip legal, per incompliment de contracte. D'altra banda, Duran va manifestar que l'Ajuntament manté negociacions amb la Guàrdia Civil, amb l'objectiu de recuperar els terrenys de l'antiga caserna per fer-hi equipaments municipals.

El Punt (1-Febrer-2008)

2 comentaris:

  1. Ets la "pera" Gustau, Plega Saltor de l'ajuntament de Móra d'Ebre i no en dius ni cinc, ara del desastre del POUM, si, no hia deu que t'entengui.

    ResponElimina
  2. 11:49

    Lo 23 de Gener lo Gustau , va ficar la noticia de lo del Saltor al bloc , te 6 comentaris a dia 2 de Febrer, avans de dir algo ,consulta la "Hemeroteca Marfantil"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta