8 de febrer del 2008

Rajoy i el contracte amb els immigrants [podcast]

Rajoy va sortir escaldat de la crisi per l'enfrontament entre Gallardón i Esperanza Aguirre, i després ha preferit no mullar-se en la polèmica pel transvasament. Finalment, el transvasament de l'Ebre no apareixerà explícitament al programa electoral del Partit Popular. Rajoy també estava perdent punts, de forma indirecta, per la discussió política sobre la relació de l'Estat i l'Església Catòlica, ja que els bisbes espanyols estaven elevant Zapatero a la categoria de màrtir. Per mirar de solucionar-ho, el PP ha decidit que Rajoy havia de prendre la iniciativa.
Primer van provar-ho amb la proposta de crear un apartheid lingüístic a les escoles de Catalunya, perquè els pares poguessin triar en quina llengua han de ser educats els seus fills. I com que la cosa no li va funcionar, ara no ha dubtat a utilitzar l'arma secreta de la immigració...
Aquest és el meu quart podcast per a La Marfanta, ja que ara tenim un nou canal de podcasting, al qual us podeu subscriure clicant aquí mateix.





2 comentaris:

  1. A partir d'ara deixaré de compra el panfleto Público, ja que veig que amb les poques entrades sobre el PP a este bloc en tinc prou. No he vist mai tanta tonteria escrita per frase.

    ResponElimina
  2. És una llàstima que el debat sobre la immigració a Sefarad sigui només patrimoni de la dreta carca espanyolista.....
    Molta gent els votarà només per això i l'esquerra no ho sap veure.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta