25 de febrer del 2008

Vídeo de la Fira de l'Oli de Jesús

He fet el següent vídeo amb algunes imatges de la XIII Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre i de la II Fira Literària Joan Cid i Mulet. Llàstima que el temps no acompanyés gaire, i que la pluja obligués a modificar alguns dels actes de la fira de Jesús. La música del vídeo pertany al grup de blues Dr. Ricefield, i més concretament a la cançó Xiqueta ja voràs, del seu disc senzill Arrossos i verges.

2 comentaris:

  1. Enhorabona a tota la gent que desinteressadament fa possible que any rere any la Fira de l'Oli sigui un èxit ja consolidat.
    Per molts anys de fira!!
    Cinta.

    ResponElimina
  2. Està molt bé Gustau que en fasses difusió, però el mateix cap de setmana, dia 24, i molt a prop, se va celebrar una competició de ball esportiu a nivell internacional i ni tan sols l'has anomenat de passada.
    Lo nombrós públic que va assistir a l'acte que va durar tot lo dia, segur que també es va poder passar un ratet per la Fira de l'Oli.
    Felicitats a la organització.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta