11 de març del 2008

Lluïsa Lizárraga (PSC): «Ara potser deixaré de sentir-me més d'un comentari masclista»

La diputada ampostina del PSC tornarà al Congrés, amb l'objectiu de millorar les infraestructures i combatre la regressió del Delta

L'ampostina Lluïsa Lizárraga, amb 47 anys, podrà tornar a Madrid després d'haver revalidat el càrrec de diputada al Congrés.
-Al PSC s'esperaven un resultat tan bo a Tarragona, o han estat els primers sorpresos?
-«La veritat és que no ens esperàvem un resultat tan contundent. Sent molt optimistes, sí confiàvem a mantenir el tercer, però pensar en el quart diputat ja era ser molt optimista.»
-Quina ha estat la clau de l'èxit?
-«Només volíem fer arribar el nostre missatge, ja que durant la legislatura hem treballat molt i sabíem que els ciutadans no coneixien moltes de les nostres polítiques socials, ja que havien quedat eclipsades per la crispació. La gent ha entès el missatge i ens ha donat un vot de confiança perquè continuem els projectes iniciats.»
-Això és molt, perquè de vegades els ciutadans no tenen paciència...
-«Ens han renovat la confiança perquè han vist que no els hem enganyat. És cert que a l'Ebre tenim un dèficit històric d'infraestructures, però encara falta un temps perquè comencin algunes obres. A Alcanar ja hem començat les obres del punt negre de l'Àngol, on fa poc van haver-hi cinc morts, i la variant de l'Aldea també serà un realitat molt aviat. Ara farem un bon seguiment dels projectes. L'altre objectiu prioritari és combatre la regressió del Delta.»
-La por del retorn del transvasament ha influït en la victòria del PSC?
-«És un dels factors, però hi ha altres causes. El 2004, Esquerra també es va beneficiar molt del vot antitransvasament, i ara no els ha anat tan bé. Ara també ha influït el vot útil, però sobretot hi ha hagut un vot de confiança.»
-S'ha tret alguna espina de les municipals?
-« Sí, m'ha alegrat molt el suport de la gent d'Amposta. Ara potser em deixaré de sentir alguns comentaris masclistes i injustos, com que a Madrid no feia res i que em passava el dia a El Corte Inglés.»

El Punt (11-Març-2008)

Foto: PSC

1 comentari:

  1. A veure si aquesta senyora en aquesta legislatura s'espavila una mica i treballa més pel territori...........

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta