15 de març del 2008

Malestar al mercat tortosí per una exposició de cotxes

La instal·lació d'una exhibició de cotxes a la nova plaça del Mercat del Peix, des de dijous, ha provocat la queixa d'alguns venedors del mercat municipal de Tortosa. El malestar és perquè la primera activitat que s'ha organitzat al nou espai ha estat una mostra comercial de vehicles, ja que amb la rehabilitació del Mercat del Peix s'han perdut els aparcaments que hi havia a la plaça.

El Punt (15-Març-2008)

12 comentaris:

  1. Exactament quina és la queixa? Merci

    ResponElimina
  2. Home, que ja no hi aparquen cotxes, es irreversible, per tant, quin mal hi ha que es fassi una exposicio de vehicles? de la mateixa manera que un altre dia se'n pot fer qualsevol altra activitat, que en definitiva el que fa es atraure gent a la plaça que prou despullada ha quedat.

    ResponElimina
  3. A mi em sembla que el moment de queixar-se sobre la finalitat última de la plaça era abans, quan l'alcalde Joan Sabaté va decidir eliminar un bon espai per fer més accessible als compradors el desplaçament fins al mercat. Ara ja no serveix de res lamentar-se. Ara bé, tampoc em sembla bé que s'hi deixi posar cotxes (com tampoc altres elements que transformen la plaça en un aparador). El que sí demanaria és que l'ajuntament hi faci una remodelació relativament ràpida perquè no sigui una més de les tantes places dures que s'escampen per Tortosa, que prou lletges que són.

    ResponElimina
  4. Encara que sigue provisionalment, podrien instal.lar-se els planteristes dissabte matí i axí no tallar el carrer Artur Anguera,

    ResponElimina
  5. Si plou perque plou i sino plou perque no plou.

    ResponElimina
  6. Com vos ho podré dir?
    L'urbanisme de la plaça del Mercat és una caca.
    Lo mamotreto de davant del mercat del peix és un atepmtat a tot lo que que te nom.
    La plaça que ha quedat un caguerot com lo de la Plaça d'Alfons xii.
    Tortosa urbanísticament és una caguerada que cada cop s'empastifa més i fa més pudor.

    ResponElimina
  7. que expulsen els arquitectes municipals!
    desterrament total!

    ResponElimina
  8. A veure si ho entenc, la remodelació del mercat del peix impulsada pel govern del PSC quan es tracta de parlar bé, diem que "es gracies a la inciativa privada"
    I ara que no us agrada el que ha fet el govern de Bel i Accensi diem que "es culpa de Sabaté"

    "Anda ya, que no se os ve el plumeto ni na"

    ResponElimina
  9. Podrieu repartir la responsabilitat de tot al senyor Caballol que es accioniste de l'empresa gestora i regidor al mateix temps.

    ResponElimina
  10. Quina tonto, no?, continuo sense entendre aquesta "gilipollez" de la denominacio " Bel i Accensi"
    Que ens ho podrieu explicar?.
    Una altra cosa es que estic absolutament d'acord amb el comentari.

    ResponElimina
  11. què és el que ha fet "el govern de Bel i Accensi"? Que jo recordi, este projecte es va pensar, aprovar, fer i pràcticament enllestir (la recepció d'obres se va fer poquet després de les eleccions municipals i, curiosament, se van anar a fer les fotos tant els de CiU com els del PSC, sí, amb Joan Sabaté al capdavant) durant l'anterior mandat. No és que tragui culpes als que manen ara (si no m'equivoco van votar-hi a favor), però qui ho va decidir va ser qui ho va plantejar. Per cert, no sé qui ha parlat de que el mèrit era de l'iniciativa privada, però les empreses no fan res sense permís.

    ResponElimina
  12. estas segur de la ultima frase, company?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta