30 d’abril del 2008

La dimissió de Millan és una baixa «puntual», segons ERC de l'Ebre

La federació de l'Ebre d'ERC va difondre ahir al vespre un comunicat per valorar positivament que els republicans no donessen suport al reial decret que autoritza el transvasament a Barcelona. Segons va dir el president regional, Gervasi Aspa, ara cal avançar en la proposta tècnica per connectar la nova canonada a la futura planta dessalinitzadora de Cunit. A més, Aspa va voler destacar la «cohesió» d'ERC a l'Ebre, i va remarcar: «La gent d'Esquerra de les Terres de l'Ebre estem on sempre hem estat». De fet, sobre la dimissió de l'alcalde d'Ulldecona, Josep-Lluís Millan, el president d'ERC a l'Ebre va dir que es tracta d'una «baixa puntual», ja que «la resta d'alcaldes, regidors i càrrecs orgànics del partit continuen treballant pel projecte nacional d'Esquerra» i per la defensa de l'Ebre, «sent lleials al territori i les seues institucions». Amb tot, Aspa va afegir-hi que la federació d'ERC respecta la decisió de Millan i li agraeix «la feina feta fins ara».
D'altra banda, el president d'ICV a les Terres de l'Ebre, Jaume Forcadell, va confirmar que assistirà a la manifestació del 18 de maig a Amposta, però que continua la feina per «intentar incidir» en la posició nacional d'ICV.

El Punt (30-Abril-2008)

15 comentaris:

  1. Mira, de què me sona això de puntual?
    A sí, lo transvasament també és puntual!
    Molts de punts sobre les "i" los hi falta a n'estos.

    ResponElimina
  2. Tot i que l'actitud de Millan l'honora, no crec que hagi de dimitir cap polític antitransvasista. Els del PSOE s'estan fregant les mans, perquè encara es desmontarà més l'estructura política dels altres. La ciutadania ha donat massivament el vot al PSOE, tant a l'Ebre com a Catalunya, la qual cosa també hauria de fer reflexionar a molta gent. El poder polític d'ICV i d'ERC ha quedat minvat per les urnes. A ERC i a ICV se'ls ha d'exigir un posicionament antitransvasista, però no la dimissió, ja que donarà més ales al PSOE. Pensem que el català emprenyat va donar pas al català acollonit. Que no sigui que l'ebrenc emprenyat acabi votant PSOE a les properes eleccions, amb els antecedents de què venim.

    ResponElimina
  3. Els fot molt als d'ERC que Millan plante cara, perquè saben que això és lo que haurien de fer ells.

    ResponElimina
  4. El Congrés aprova el transvasament

    El Ple del Congrés dels Diputats ha convalidat ahir dimarts per 318 vots a favor, 1 vot en contra i 16 abstencions, el decret llei de mesures ''excepcionals i urgents'' per garantir l'abastiment d'aigua a Barcelona.

    PSOE, PP, PNB i ICV hi han votat a favor, mentre que CiU i ERC s'han abstingut perquè es finança amb fons de la disposició addicional tercera i, segons Ridao, ''obre la porta aplicar polítiques transvasistes''.

    ICV a favor i IU en contra.

    Jaume Forcadell, va confirmar que assistirà a la manifestació del 18 de maig a Amposta, però que continua la feina per «intentar incidir» en la posició nacional d'ICV ?

    No entenc res. No sé si ho estan fent com una broma, però no te gràcia. No entenc res. ...

    ResponElimina
  5. ERC al govern català no està afectada per les darreres eleccions. De fet, los socialistes governen gràcies a ells.
    ERC a les Terres de l'Ebre ha demostrat per activa i per passiva que no influeix gens en la desició del seu partit a Barcelona. ERC és un partit transvasista com ho pot ser PSC.
    Si els d'esquerra a les Terres de l'Ebre se condideren antitransvasistes i, (com s'ha demostrat), no poden influir dins del seu partit. Què hi fan dins del partit?
    No seria una solució per a que els hi fessen cas, que dimiteixen en bloc? De fet, van anunciar que ho farien. Deuría ser per alguna cosa, no?
    Ara que s'ha demostrat que anaven de farol, tenen encara menys força que abans per a intentar desfensar lo territori.
    Reitero la meua felicitació a l'alcalde d'Ulldecona per la seua coherència.

    ResponElimina
  6. Comedianta,

    i de que serveix si ell és alcalde per un pacte amb els sociates? també hauria de dimitir d'alcalde, no?

    per cert, ahir vaig estar parlant amb un del teu partit i me va comentar que hi ha gent al PRC que està a favor de la interconexió de xarxes.

    ResponElimina
  7. ai, ai, ai comedianta, que em penso que fas molta comèdia però no convençes ni als cuatre que son teus, imagina't lo complicat que és en partits de debó!

    ResponElimina
  8. La de Ramon Barbérà ,primer regidor d?ERC al Baix Ebre també és puntual? I les que vindran després també?

    ResponElimina
  9. Comedianta i altres, a vore si enteneu que l'alcalde d'ulldecona no ha plegat del càrrec, s'ha donat de baixa del partit. Si fos tan coherent hauria deixat el càrrec i s'hauria desenganxat de la cadira que té gràcies a un pacte amb el psc.

    ResponElimina
  10. Anònims,
    que més voldrieu!
    Això que dieu és una infàmia!
    RC està en contra de la interconnexió de xarxes a la qual ell li diu transvasament que és lo que és.
    Això és tan fàcil de comprovar com entrar a la web del partit i llegir lo que allí es diu. Calr i català: No al transvasament!
    RC a més està flotant autocars per a vindre a la mani i repartir octavetes en contra del transvasament.
    I si fos lo cas (que no ho és) que el meu partit, RC, se fes de repent transvasista com vos ha passat als polítics de per aquí, tan fàcil com plegar del partit.
    Que és lo que ha fet l'alcalde d'Ulldecona, encara que vol continuar treballant pel seu poble, ja que la gent d'Ulldecona el van votar a ell per a que els hi fes d'alcalde.

    ResponElimina
  11. WEB del partit Republicà Català
    http://www.partitrepublicacatala.cat/

    ResponElimina
  12. Comedianta, tu mateix et contradius, no? analitza el que has dit sobre la continuïtat de l'alcalde d'Ulldecona.

    Per cert, el teu president ja ha demanat la seva dismissió com alcalde.

    I jo només he dit el que me va comentar ahir un membre del teu partit.

    I per cert, no soc d'erc. Et vaig votar ens les últimes eleccions municipals.

    També, et dic, que siguis més respectuosa, faltes molt el respecte a la gent. I no diguis amén a tot que quedes malament amb els teus votants.

    Penjar notícies de l'e-noticies al teu bloc et dona molt poca credibilitat.

    ResponElimina
  13. Què dius del meu president Sr. Agustí Soler?
    Me penso que vas molt equivocat. A vore si en qui vas parlar va ser amb un bromista que et va pendre el pèl!
    Com ho saps que és del RC i no et va enganyar com a un xino?
    WEB oficial del partit, per a surtir de dubtes. Tot lo demes són sorieries i voler embolicar la troca.
    http://www.partitrepublicacatala.cat/

    ResponElimina
  14. No soc el que t'interpel·la als darrers comentaris, pero comedianta, es que ets una mica especial (deixem-ho aixi). Soc el mateix que en un altra noticia hem vaig permetre sortir en la teva defensa en tant que vas ser atacada per dona. Realment encara no has entes que el que et diuen es que van parlar en un membre del teu partit?. Els membres del teu partit tots son dirigents? L'unic membre del teu partit es el president? Es imposible que capigue a cap cap que en qualsevol colectiu huma ( sino parlem d'una secta)no hi puguen haver diferents opinions sobre qualsevol tema; en serio que no ho comprens aixo?

    ResponElimina
  15. Este home és l'únic que pensa dimitir després de tot l'espectacle de monos que estan fent? Tal i com estan les coses, això ja me sorprén cada vegada menos. Cap partit, ara per ara, mereix cap respecte.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta