31 de maig del 2008

Amposta reordena el trànsit als carrers Ruiz de Alda, Prim i Simpàtica

L'Ajuntament d'Amposta reordenarà el trànsit als carrers Ruiz de Alda i Prim i a la carretera Simpàtica. Així, d'acord amb les aportacions de trànsit del pla de mobilitat d'Amposta, els carrers Ruiz de Alda i Prim, des del carrer Verge del Pilar fins a la rotonda del Bou, seran d'un únic sentit. Per la seua banda, la carretera Simpàtica canviarà de sentit de circulació, des de l'avinguda de Santa Bàrbara fins al carrer del Bruc, amb l'objectiu d'esponjar el trànsit al voltant de la plaça Berenguer IV i donar continuïtat al sentit de circulació del carrer Beat Oriol. Finalment, també es regularà el trànsit i els accessos de la urbanització de Favaret, segons s'ha acordat amb els veïns.

El Punt (31-Maig-2008)

2 comentaris:

  1. oh... amposta tb tenen carretera simpàtica!? de lo ke se n'entera un en dumenge pel matí...

    ResponElimina
  2. Sincerament el trànsit per Amposta és quelcom molt dur per als que hi viuen i per als que venim de fora a visitar els amics... Hi ha moltes direccions prohibides i durant uns anys aquestes canviaven cada 3 per 4... En fi, que tot sigui per bé i visca el trànsit i el col·lapse viari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta