23 de maig del 2008

Tortosa repara les voreres del carrer Montcada amb el programa Treball als Barris

Els treballadors per al manteniment d'espais públics del programa Treball als Barris de Tortosa han començat aquesta setmana les obres de rehabilitació i condicionament de les voreres del carrer Montcada. L'actuació facilitarà el trànsit dels vianants per les voreres, que fins ara estaven molt malmeses o bé eren inexistents en alguns trams, tot i que el carrer Montcada és la principal artèria viària del nucli antic. De fet, atesa la poca amplada del carrer, els treballadors han d'ocupar en algun moment la calçada, i això provoca que siga necessari regular la circulació de vehicles, que en algun moment han d'envair la vorera contrària. El pla integral del nucli antic (Pincat) preveu la millora integral del carrer Montcada, però serà l'últim eix viari que es reformarà, per facilitar la construcció de la nova seu de les delegacions de la Generalitat.

El Punt (23-Maig-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. No més una observació. ¿on fan cap les magnífiques pedres de marmol de la Cinta que fan de 'bordillo' als carrers antics de Tortosa i en aquest tipus d'obres es substitueixen per prefabricats de formigó?. Recordem Sant Blai, Pujada de Sta. Clara, etc, i pròximament carrer de la Rosa (?).... Crido als qui estimem el nostre patrimoni per a que demanem tots plegats explicacions que justifiquin aquest expoli tortosí.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta