1 de maig del 2008

Política Territorial no permet convocar el Consell Econòmic i Social de l'Ebre

El president del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre, l'advocat Valentí Faura, va denunciar ahir que el govern català ha desautoritzat la convocatòria d'una reunió extraordinària de l'organisme, amb l'objectiu de debatre el pla Ebre amb què l'executiu pretén fer front a la sequera a l'àrea metropolitana de Barcelona. En declaracions a Ràdio Ebre-Cadena Ser, Faura va dir que Política Territorial no ha permès que els agents socioeconòmics de l'Ebre analitzen el decret llei d'interconnexió de xarxes, amb l'argument que s'ha de reorganitzar l'estructura del Consell Econòmic i Social, un organisme que depèn de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece).

El Punt (1-Maig-2008)

4 comentaris:

  1. Tot el puzzle va coincidint... Cal mes informació de per on van els “tiros”? Ara ja no mes queda que ens emmordassin..Però això si que no ho podran fer !! Recordeu d’anar el dia 18 a Amposta...

    ResponElimina
  2. Cada dia es veu mes clar que els socialistes s'han quedat amb el cul a l'aire i no ho volen veure...

    ResponElimina
  3. als socialistes la campanya electoral del "si tu no vas, ells venen" els va sortir molt cara i ara li han d'anar pagant el prestec a la caixa,
    la primera obra, la merda de la interconnexió

    18 DE MAIG, TOTS A AMPOSTA
    LO RIU ES VIDA, NO AL TRASVASAMENT

    ResponElimina
  4. Faura fa més de quatre anys que és el president de l’ens i solament l’utilitza per atacar als que no són del seu partit polític CIU.

    Sabeu que els estatuts del consell econòmic i social marca que la presidència solament és de dos anys. Però ell no vol amollar la cadira…Quin personatge!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta