21 de maig del 2008

Segon atropellament en pocs mesos a Ferreries

Una lectora habitual se'ns posa en contacte, a través del correu electrònic, per comentar l'atropellament que es va produir ahir a la tarda al barri tortosí de Ferreries. Es nota que el tema li preocupa, ja que el missatge arriba molt de matinada, i l'escriu tan tard perquè no pot dormir. Explica que ahir, cap a dos quarts de vuit del vespre, van atropellar un xiquet al costat del supermercat Lidl. Segons em diu, és el segon atropellament en poc més de dos mesos i al mateix lloc. Però sembla aque aquesta vegada la cosa ha sigut més greu, ja que el xiquet s'hauria fet molt de mal en una cama. "La cosa, que pot semblar un accident casual, crec que és molt més que això", ens comenta. És cert que els xiquets han d'estar vigilats i que els cotxes han de circular lentament, sobretot quan ho fan en una zona on hi ha parcs infantils, però aquesta veïna de Ferreries considera que part del problema són els aparcaments en bateria que fa uns mesos van habilitar a la perlongació del carrer Pizarro. De fet, ens diu que l'home que conduïa el vehicle circulava molt a poc a poc, ja que anava just darrera d'un altre cotxe que feia maniobres per estacionar. Però el xiquet hauria sortit de sobte, com un coet, entremig dels dos cotxes. En aquest sentit, no és la primera vegada que em comenten la falta de visibilitat que hi ha en aquest i en altres carrers de la zona, des que van fer els aparcametns en bateria. A qualsevol ens pot passar que, tot i circular correctament, ens surte algú i no tinguem temps de frenar. Per tant, tots hauríem de ser conscients d'aquest perill, i també pensar si els aparcaments en bateria són sempre una bona solució.

2 comentaris:

  1. Sí, ja ho sé.
    Això està al costat d'un col·legi, el Cinta Curto i els xiquets estan jugant entre les dos places. Passen sense mirar i si no hi fiquen remei algun dia hi haurà una desgràcia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta