22 de maig del 2008

Bel demana explicacions i reclama que s'aturi la canonada

«Si fa pocs mesos, amb els embassaments al 30%, no es prenia cap mesura, algú haurà d'explicar per què ara volen fer la canonada i envien l'aigua de l'Ebre en vaixell a Barcelona, fins i tot sense permís», va manifestar l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU). Per això l'Ajuntament impugnarà la votació del Consorci d'Aigües de Tarragona. Bel també va garantir que Tortosa no ha rebut pressions ni ofertes de cap administració, a canvi de donar suport a la canonada.

El Punt (22-Maig-2008)

9 comentaris:

  1. El senyor Bel també ha demanat explicacions als Sr. Mas de per què vol fer lo transvasament a Barcelona tan si plou com si no plou?
    O això ni li interessa al representant de CiU (Partit transvasista) a Tortosa?

    ResponElimina
  2. 4+8+24=36 persones detingudes per defensar Collserola

    Els dies 19, 20 i 21 de Maig hi ha hagut 36 persones que s'han encadenat per a aturar les obres del Pla CAUFEC/Porta de BCN. Aquest pla prevéu un creixement urbanístic desmesurat de la ciutat d'Esplugues de Llobregat amb urbanitzacions de luxe, gratacels, un macrocentre comercial i un hotel i per tant també suposa la destrucció de la muntanya d'Esplugues, al límit del parc natural de Collserola.
    Des de Jóvens de l'Ebre considerem que la lluita de la Plataforma No al Pla Caufec és també la nostra lluita, ja que de fet l'aigua que es vol transvasar del riu Ebre serveix per a que Barcelona i la seva àrea metropolitana puguin seguir creixent desorbitadament afavorint les butxaques d'algunes empreses com AGBAR, la Caixa o SACRESA amb projectes com el Pla Caufec.

    La nostra lluita, igual que la de la Plataforma No al Pla Caufec, és per un futur digne, que passa per frenar el creixement urbanístic i apostar per un creixement sostenible i per la reutilització dels recursos naturals.

    Entre les persones detingues, a les quals se'ls amputen els càrrecs de desobediència o resistència a l'autoritat, danys, coacció i alteració de l'ordre públic, hi havia també un membre de l'assemblea de Jóvens de l'Ebre.

    Jóvens de l'Ebre considerem que l'acció directa no violenta és un mitjà de lluita legítim quan ja s'ha intentat aturar el Pla de moltes maneres i les administracions no han fet cas (fa 17 anys que estan lluitant per aturar el Pla Caufec), i que defensar la terra no és cap delicte.

    Per tant demanem la posada en llibertat i la retirada de càrrecs per a les persones que s'han encadenat per aturar les obres del Pla Caufec.

    Per un futur digne i sostenible

    TANQUEM L'AIXETA A L'ESPECULACIÓ

    Jóvens de l'Ebre, 21 de Maig de 2008 Mira també:
    http://www.jovensebre.org

    ResponElimina
  3. estic d'accord en que al Sr Mas també hi haurem/an de convencer , pero de moment totes les traves que es fiquen son ben rebudes - vinga a vore quants ajuntaments estan pel labor de defensar els seus ciutadans.

    ResponElimina
  4. Tot i la recomanació de la Plataforma en Defensa de l’Ebre en el sentit de que a la manifestació d’Amposta no hi hagués cap al•lusió partidista, (escrupolosament complert pels partits) tinc que manifestar que va caure a les meves mans un pamflet que al envers feia referència al tema del dia, però al revers hi havia publicitat del Partit Republicà Català (PRC).
    Oportunisme ? Abús de confiança? Segur que la senyora Nuria Menasanch ens podrà donar també les oportunes explicacions...

    ResponElimina
  5. Senyor Mc Calan,
    jo li dono totes les explicacions que vostè vulgue.
    Però abans fen una mica d'història.
    A les manifestacions de fa uns anys, els partits que ara ja no se diuen antitransvasistes,portaven les sigles dels seus partits. Sí.
    La PDE estava informada en bastants dies d'antelació, de tots los partits polítics que portarien a la mani la representació de les seues sigles: CUP, CHA, RC...
    Quan la PDE recomanava a certs partits en representació al parlament que no portessen sigles ho feia per a preveure possibles escridassades de la gent de a peu. És perfectament comprensible i estic segura que vostè ho entendrà perfectament, ja que fa uns anys CiU tampoc portava les seues sigles a les manifestacions i en canvi també hi havia gent que a títol personal hi anava.
    Espero haver respost als seus dubte sempre tnin en compte que no vam actuar d'esquena a la PDE si no tot lo contrari.
    RC no s'ha d'amagar de res perquè diu lo mateix aquí i a la Xina.

    ResponElimina
  6. Ves per on ja s’ha delatat... !

    ResponElimina
  7. Sr Mc Calan,
    no sé com m'he pogut delatar si sempre he anat amb la cara per davant i no m'he amagat de res.
    Els que, darrere d'un nom fictici, com lo seu, sí que s'ha delatat a vegades són los que com vostè ara xalen d'allò més amb les tomatades que estan rebent alguns. I per què? Perque gent com vostè s'està venjant de les que van rebre ja fa uns anys de la mateixa PDE.

    ResponElimina
  8. Calmis senyora Nuria...No pugi al cirerer si us plau...Per cert el que no em sembla bé de vostè es que enfanga per enfangar...Veurà; jo no he tingut mai l’honor de formar part de la PDE ni he estat al servei de cap formació política. Soc senzillament un ciutadà sense cap adscripció política , i que caram!; perquè tinc que justificar-me davant de vostè...? Miri; el que acaba de escriure tot son mentides. El que es veritat, li agradi o no es que a la manifestació d’Amposta em varen donar propaganda del partit que vostè representa. No tindria cap importància sinó fora que de forma explicita, la PDE va recomanar no fer-ho, per ètica. Ètica que vostè es va passar pel forro...

    ResponElimina
  9. Mire, no penso anar per este camí. Sap per què? Pos perquè li he vist lo plumero. La gent no és tonta i ho enten perfectament tot. Torno a entrar el primer comentari per si algú s'havia perdut.

    El senyor Bel també ha demanat explicacions als Sr. Mas de per què vol fer lo transvasament a Barcelona tan si plou com si no plou?
    O això ni li interessa al representant de CiU (Partit transvasista) a Tortosa?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta