2 de maig del 2008

WWF/Adena denuncia el «gir radical» de la política hidrològica de l'Estat

L'organització ecologista WWF/Adena ha valorat que la construcció de la canonada que permetrà transferir aigua de l'Ebre a Barcelona acabarà sent «amb tota probabilitat» un transvasament permanent, tenint en compte «la inversió i els terminis que l'obra necessita». Els ecologistes denuncien que el projecte no necessitarà estudi d'impacte ambiental i que no ha estat sotmès a informació pública, com sí que hauria de fer-se amb qualsevol transvasament. Segons WWF/Adena, aquest tipus d'infraestructura obrirà la via a la construcció de més transvasaments, cosa que seria un «gir radical» i «el fracàs» de la política hidrològica del govern de l'Estat.

El Punt (2-Maig-2008)

2 comentaris:

  1. La veu de l'Ebre diu a la pagina 7 que la factura de la sequera (transvassament, vaixells, ...) ja supera el 500 MILIONS d'Euros, més de 80.000 milions de les antigues pessetes.
    - més de 12 vegades el que va costar l'autovia Tortosa-Aldea (per cert va costar 11 anys - 11 km).
    - domés l'interconexió de xarxes (180 M€, val el mateix que aquell famós hospital nou de Tortosa, que van prometre en campanya electoral).

    ResponElimina
  2. a vore si ancara mos posaran lo transavassament com una inversió al territori, igual que la descontaminació de flix.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta