30 de juny del 2008

Esquerra de Tortosa demana més inversions a les Terres de l'Ebre amb un power point

Una de les últimes cadenes de missatges que ens ha arribat és el power point amb què ERC de Tortosa reclama l'arribada de més inversions per a les Terres de l'Ebre. La secció local d'Esquerra convida els lectors a imaginar un país petit qualsevol, en què fa mesos que no plou i on els rius baixen secs. Després, als embassaments comencen a buidar-se i cada vegada hi ha menys aigua, i segueix sense ploure... I no queda aigua, i hi ha sequera! La situació, que ens pot recordar l'alarma per la sequera que recentment ha patit Catalunya, té el punt d'inflexió quan hi ha uns territoris (l'àrea metropolitana de Barcelona) que demanen solidaritat a uns altres (les Terres de l'Ebre). El problema arriba quan se'ls concedeixen 180 milions d'euros per "solucionar" la falta d'aigua, però comença a ploure molt i ja tenen aigua per omplir piscines, per netejar els cotxes, i omplir els embassaments. Per tant, ja no necessiten els 180 milions per comprar els tubs. On està ara la solidaritat?, es pregunta ERC de Tortosa mentre veiem una fotografia de Montilla amb Zapatero.

6 comentaris:

  1. Molt ben pensat i ben fet aquest power point, però pareix que o digué un partit que està a l’oposició. Que no estan al govern, no representa que Esquerra és el govern!!!

    No es pot estar al govern i al mateix temps reclamar al govern!!!

    ResponElimina
  2. Ni mes ni menys....al menys publicament.

    ResponElimina
  3. és d'una simplicitat lamentable. tracten el problema de l'aigua com si fóssin xiquets.

    ResponElimina
  4. Bé, crec que és lògic que ERC situi a Zapatero (president del govern d'Espanya que menys inversions fa a les terres de l'Ebre) i a Montilla (cap del PSOE a Catalunya) com els culpables d'una injustícia històrica: la manca de recursos per desenvolupar un territori amb moltes possibilitats: gent treballadora i amable però oblidat pel "gobierno de España"!
    Només cal recordar que la darrera legislatura ha invertit més diners en infrastuctures un ajuntament com l'Aldea que no pas l'Estat. Quina vergonya!!!

    ResponElimina
  5. la culpa de que les TTEE no hagin progressat és de tots nosaltres. No oblidèssem que sempre en democràcia Tortosa el territori ha tingut representants polítics als governs. I des de fa 4 anys ERC també hi està. Alguna culpa tindran també. "Digo jo"

    ResponElimina
  6. "representants politics als governs"?, quins? Marta Cid (ERC) i Laura Gil (CIU)? ( crec recordar que les dos d'ensenyament). Menys mal que nomes han passat 30 anys!!!.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta