29 de juny del 2008

'La caja de Pandora', impressionant novetat a la blocosfera ebrenca

Una de les últimes novetats de la blocosfera ebrenca és La caja de Pandora, un bloc exquisit que parla de cinema i televisió. I sobretot, dels grans clàssics del setè art i de la petita pantalla, sense oblidar els dibuixos animats i les joguines i col·leccionables que van posar al mercat les diferents cases comercials. La caja de Pandora ens recorda, per exemple, els ninotets de la família Munster, els llibres amb les històries d'Embrujada o bé el submarí de Viaje al fondo del mar; però també rescata per a la memòria i la cultura popular actrius com Agnes Moorehead, la mare del Ciutadà Kane i anys més tard la mare bruixa de Samantha d'Embrujada; personatges animats i terribles com el Mr Hyde que acaçava Bugs Bunny, i altres rostres terrorífics i més familiars, com els de Narciso Ibáñez Menta. D'altra banda, també hi ha anàlisis de productes televisius més actuals, com la sèrie Mujeres desesperadas. Els articles són extensos, molt ben escrits i molt ben documentats, farcits de referències de tot tipus i amb divertides anècdotes personals del seu autor. Com deia, l'obertura d'aquesta capsa de Pandora ha estat una veritable sorpresa, que vaig descobrir divendres gràcies a l'avís del seu mateix creador. Per cert, no us dic qui és el responsable del bloc perquè no sé si estic autoritzar a fer-ho, ja que potser vol continuar signant amb el pseudònim de Pandora. La veritat és que avui estem d'enhorabona, ja que l'aparició de blocs d'aquesta qualitat ajuda a difondre el bon nivell cultural de l'ebresfera.

1 comentari:

  1. Quina putada: A tos els que volieu que Espanya pergues aquesta nit, el meu condol, vos acompanyo en el sentiment. Especialment a Emigdi, clar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta