26 de juny del 2008

Faura afirma que Aznar "ja és història" al PP


El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tortosa, Antonio Faura, ha afirmat aquest migdia que José Maria Aznar "ja és història" al partit. Durant una tertúlia a Ràdio Ebre amb els portaveus dels grups municipals, Faura ha dit que Aznar ja no té gaire poder dintre del PP, i ha recordat que una de les persones més valorades per l'expresident del govern de l'Estat és Ángel Acebes, tot i que en realitat no procedia de la dreta més radical sinó del centrisme espanyol. Faura ha aprofitat la presència de la regidora Meritxell Roigé per advertir que CiU també pot tenir problemes interns d'aquí a dos anys. A més, Ricard Forés també ha hagut d'intervenir per defensar el paper d'Esquerra al tripartit, ja que el portaveu del PP havia assenyalat que la batalla pel poder a ERC encara pot desestabilitzar el govern d'entesa. Per la seua banda, Jaume Forcadell (ICV) ha dit que desconfia de la moderació del PP, ja que els pactes entre el PSOE i el PP no els fa ser gaire optimistes, sobretot quant a una millora de la relació de l'Estat amb Catalunya. Finalment, Faura ha sentenciat que l'actual govern de Catalunya és "políticament roig, però intel·lectualment gris", i gairebé ha descartat un pacte entre CiU i ERC a la Generalitat. Una coalició que Roigé sí ha avalat, des del sector "més sobiranista" de la federació.

1 comentari:

  1. Massa condescendent el senyor Faura al qualificar al Govern de la Generalitat com “intel•lectualment gris”..Ho dic per allò de la matèria del mateix color que es suposa que un govern ha de fer-ne ús.. En la meva opinió , el transparent fora el que millor definiria l’actuació d’aquest govern...Quan el lideratge d’Aznar, podríem discrepar, dons aquest de vegades s’exerceix també de l’ombra (FAES). Veurem con reacciona l’ala critica quan Rajoy es vegi obligat a pactar amb els nacionalistes. Taurons n’hi han, però depèn de qui els hi esmoli les dents...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta