23 de juny del 2008

La variant de l'eix de l'Ebre

Un cop superada la crisi de la sequera i la conseqüent polèmica per l’intent frustrat de transvasar aigua de l’Ebre a Barcelona, el govern de la Generalitat està molt interessat a donar la imatge que fa moltes coses al territori. I que si no es fan més inversions, o si no es fan més de pressa, és perquè a l’Ebre sempre diem que no a tot. Un exemple clar d’això és el desdoblament de l’eix de l’Ebre (C-12) per l’oest de Tortosa i Roquetes, que ha generat una forta oposició social perquè trinxa la pedania tortosina de Vinallop i la zona de xalets del Canalet. L’Ajuntament tortosí ja fa anys que va deixar clar, amb una unanimitat gens habitual, que volia la variant encara més a l’oest, però Carreteres s’ha enrocat a imposar el traçat que farà més mal. Qui ha dit que no, per tant, no és el territori, sinó els governants de la capital.

Presència (22-Juny-2008)

1 comentari:

  1. No hi ha dubte que les relacions estan tenses. Qui podria suavitzar-les no ho vol fer-ho per oportunisme polític. Total que “los unos por los otros , la casa por barrer”.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta