5 de setembre del 2008

Jordi Trilla, nou cap de premsa d'ERC

El periodista benifalletenc Jordi Trilla és el nou cap de premsa d'ERC, amb el repte principal de "posar ordre" en la política de comunicació del partit. Segons llegim avui a l'E-Notícies, Trilla ha estat nomenat nou cap de premsa d'ERC, quan encara falten teòricament dos anys per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Fins ara, Trilla era el cap de premsa del Departament de Governació, amb el conseller Jordi Ausàs, càrrec al qual va arribar quan Joan Puigcercós encara n'era el titular. Amb tot, l'arribada de Trilla als gabinets de comunicació de la Generalitat va ser abans, com a responsable de premsa del departament de Benestar i Família, durant l'etapa d'Anna Simó en la primera versió del tripartit. Amb experiència en premsa i en televisió, ja que Jordi Trilla va ser director de Canal 21 Terres de l'Ebre i dels setmanaris L'Occidental i Més Ebre, ara només dependrà del responsable de comunicació i imatge de la direcció d'ERC, Ignasi Llorente. L'altre partit català que recentment també ha canviat el seu cap de premsa és el PP, amb el nomenament d'Eladio Jareño com a nou cap de comunicació. Des de La Marfanta desitgem al nostre company i amic Jordi Trilla molta sort en aquesta nova etapa professional com a cap de premsa d'Esquerra.

4 comentaris:

  1. moltes felicitats i anim i molta sort!!


    visca ERC!!!!

    catalunya independent!

    ResponElimina
  2. Seguin amb el joc: Desitjar sort a la persona, apart d'educat, cortès i protocol·lari, vol dir, que si aquesta es materialitza, i no m'equivoco, també la tindrà Esquerra. La qual cosa ja no estic tant segur de desitjar-ho.
    Ara,
    La gent d'aqui es va col·locant, però les carreteres les fan al Camp. ( de Tarragona)

    ResponElimina
  3. Vaig estudiar tot el batxillerat i el COU amb Jordi Trilla. Recordo que a COU seia al meu davant. Fa uns anys en una presentació d'un llibre meu a Roquetes, Sisco Ollé (actual regidor de cultura de Roquetes)feia esment d'una curiositat. Érem uns quants de companys de classe que ens havíem dedicat al món de les lletres i havíem aconseguit publicar a una edat jove. Els companys érem: Sisco Ollé, Lluís Martín Santos, Jordi Trilla i jo mateix. A més, tots quatre, en diferents graus de vinculació, estem o hem estat fortament relacionats amb ERC. Per a mi les sigles no són importants, però l'ideari sí.
    Molta sort a Jordi Trilla.

    ResponElimina
  4. Dons per mi no deixa de ésser un nomenament més, propi del “holding” rapitenc. ERC Emprenedors Rapitencs Consorciats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta