25 d’octubre del 2008

Gandesa construirà una llar d'infants municipal amb 72 places pel curs 2009-2010

L'alcalde Miquel Aubà va explicar ahir que ja han aprovat el projecte inicial de la primera llar d'infants municipal de Gandesa. El projecte té un pressupost de poc més de 375.000 euros, i ha estat redactat per l'arquitecte Carles Brull. Segons Aubà, la previsió de l'Ajuntament és posar en concurs les obres abans de quinze dies, i que la llar d'infants estiga construïda en vuit mesos, perquè puga entrar en funcionament el curs 2009-2010. L'alcalde va detallar que la llar d'infants es construirà en uns terrenys que l'Ajuntament va adquirir al costat de la nova biblioteca de Gandesa i davant del col·legi, en una zona d'equipaments que el consistori ha dissenyat a partir de diferents solars comprats.

A més, Aubà va avançar que la llar d'infants tindrà 72 places, però que encara no han decidit el model de gestió del centre per a alumnes de zero a tres anys. Així, l'Ajuntament determinarà més endavant si gestiona directament les places o si externalitza la gestió de la llar d'infants. Fins ara, l'única llar d'infants privada de Gandesa no cobria tota la demanda. Segons Aubà, el nou equipament donarà resposta a la falta de places que hi ha en els últims anys, com a conseqüència de l'increment de la població infantil.

El Punt (25-Octubre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta