31 d’octubre del 2008

La Marfanta: tres anys i 3.700 articles

La Marfanta compleix avui tres anys, igual que la infanta Leonor de Borbó, de qui sempre ens recordem quan arriba el 31 d'octubre. Altres personatges coneguts que avui fan anys són el director de cinema Peter Jackson (47) i el mític actor Bud Spencer (79). Tal dia com avui, però del 1512, es van inaugurar al Vaticà els frescos que Miquel Àngel va pintar a la Capella Sixtina. I avui fa 24 que la primera ministra índia, Indira Gandhi, va morir assassinada. Al costat d'això, el tercer aniversari de La Marfanta no és res. De fet, tres anys és una vida curta per a un mitjà de comunicació convencional. Però pensem que ja és una edat que comença a ser important, tractant-se d'un bloc d'internet. Durant tot aquest temps, hem compartit i comentat moltes notícies, tot consolidant aquest espai com un dels webs més llegits de Tortosa i les Terres de l'Ebre, amb un arxiu que ja ha assolit els 3.700 articles. Per nosaltres és una veritable satisfacció haver assolit enguany una mitjana mensual de 28.600 pàgines vistes i de 20.100 visites úniques. Però encara és més important el fet d'haver contribuït, amb aquest gra de sorra, a fer més plural l'opinió pública del territori. També hem dinamitzat la blocosfera ebrenca, amb projectes blocaires paral·lels com Hespèria, EbreAgenda, Cinema-Classics, La Voz Telúrica i el bloc de l'entitat Blocaires Ebrencs, l'Ebresfera.

17 comentaris:

  1. Moltes felicitats pel teu blog Gustau i que en compleixi molts més.

    ResponElimina
  2. tres anyets, que es diuen ràpid! MOLTES FELICITATS!

    ResponElimina
  3. Felicitats i continua amb la teva tasca d'informació de les TT.EE.

    ResponElimina
  4. Gustau,
    Moltes felicitats de tot cor. Has convertit La Marfanta en un autèntic referent informatiu del territori. Jo hi tinc addicció des de fa 2 anys i escaig que vaig afeccionar-me a això dels blocs.
    Per cert, és molt més important aquest aniversari que el de la borboneta.
    Endavant les atxes,
    emigdi

    ResponElimina
  5. Felicitats, jo necessito trenta anys per a mil articles!
    Ets tot un referent.

    ResponElimina
  6. Gustau,
    Moltes felicitat per estos 3 anys. La Marfanta ha estat i és un cas d'èxit brutal a la Catosfera, i un dia caldria estudiar-ho amb detall.
    L'enhorabona!
    Dani

    ResponElimina
  7. Felicitats i endavant!

    ResponElimina
  8. Felicitats Gustau! Potser molts no comentem, però et llegim! Continua!

    ResponElimina
  9. Gustau, felicitats per l'efemèride!

    I moltes gràcies per aquests tres anys! La veritat és que no hi ha una forma millor de saber de les Terres de l'Ebre als que estem lluny d'elles (BCN en el meu cas). Quan treballava aquí en caps de setmana, la llegia gairebé cada dia per no perdre el fil...

    Salutacions!

    ResponElimina
  10. Per a no deixar-ho nomes en felicitacions, a les quals també m'hi sumo, es clar, però, no hagués estat de mes que ens diguessis el numero de comentaris totals dels lectors, per a mes informació i com a reconeixement implícit ( ja que no ho has fet explícitament) dels que et visitem i escrivim amb assiduïtat malaltissa.
    El teu bloc es pot dir que no es estrictament personal en la mesura que informes i poques vegades opines i tothom coincidim en assenyalar que es un referent indiscutible a les nostres terres, i es en aquest sentit que els comentaris dels teus lectors son imprescindibles per a la continuïtat, alimentació i sobre tot "vidilla" del bloc.

    ResponElimina
  11. Ximo, no tinc manera de saber el número total de comentaris dels lectors. Podria comptar-los article per article, però no sé quan acabaria!
    El meu reconeixement a la gent que comenteu els articles i participeu en el bloc, va implícit en el següent paràgraf:
    "Però encara és més important el fet d'haver contribuït, amb aquest gra de sorra, a fer més plural l'opinió pública del territori"
    De totes maneres, si amb això no hi ha prou, reitero el que he dit altres vegades. Sense la participació activa dels lectors aquest bloc no seria res. De fet, si vaig crear-lo va ser per fomentar la interacció i el diàleg. El mèrit és de tots. Enhorabona i gràcies!

    ResponElimina
  12. Gracies a tu per posar-nos en bandeja aquest espai lliure d’opinió.

    ResponElimina
  13. Gustau,
    Moltes felicitats i moltes gràcies pels 3 anys de bloc, referència indiscutible a les nostres terres, aglutinador i germen de l'Ebresfera.
    Crec que el tercer aniversari de La Marfanta és molt important per a les nostres terres; potser no ho és per a tot el món, és clar, però sí que ho és per a les Terres de l'Ebre.
    Gràcies per la teua dedicació que crec que és just que et reconeguem. Enhorabona i ànims per continuar amb La Marfanta per molts anys!
    Carme

    ResponElimina
  14. felicitats i gràcies per ser un dels impulsors de l'ebresfera

    ResponElimina
  15. Felicitats gustau!! costa molt mantidre un nivell tant alt durant tant de temps!!
    esperem seguir informats molts anys més!!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats Gustau!
    Gràcies a tu molts blocs que omplen avui l'ebresfera van nèixer.
    Continua com fins ara, ple d'energia i d'opinió.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta