31 d’octubre del 2008

Medi Ambient cedeix a la pressió de l'Ajuntament i obre el vedat de Tortosa

El Departament de Medi Ambient i Habitatge va confirmar ahir la suspensió del tancament del vedat de caça de Tortosa, que havia d'estar tancat durant dos anys arran d'una denúncia dels Cos d'Agents Rurals contra dos caçadors que havien posat esquers amb verí en una zona protegida de la serra de Boix-Cardó. En concret, els dos caçadors acusats d'utilitzar el verí en el vedat eren el president de la Societat de Caçadors i el guarda de camp. Per això, l'alcalde de Tortosa va reclamar la setmana passada que es revoqués el tancament, perquè no es castigués un col·lectiu d'un miler de caçadors per la pràctica il·legal que només haurien comès dues persones. «Això és el que havíem demanat», va valorar ahir Ferran Bel, que va destacar que la mesura suposa la reobertura del vedat.

«Potser no s'hauria d'haver allargat tant el temps, però el més important és que la suspensió ha arribat», va assenyalar Bel. L'alcalde va remarcar que el procediment hauria de limitar-se a una sanció a les persones que haurien utilitzat el verí en el vedat, i no a tots els caçadors del vedat de Tortosa. A més, Bel va recordar que la societat va actuar de manera immediata i contundent, tot destituint els antics responsables.

El Punt (31-Octubre-2008)

4 comentaris:

  1. En política no hi ha res a canvi de res...

    ResponElimina
  2. Han estat sancionades ja aquestes dues persones???

    ResponElimina
  3. M'agradaria saber els motius de MAiH per suspendre una suspensió.
    Perdon, mi no komprender!
    La Kassa es salta sancions com el Real Madrid amonestacions.
    koerrrrrr
    Kin tuf!
    I després passa el que passa.
    Que ningú es creu res de ningú,
    que la gent no vota,
    que contam un xiste,
    no de Franco no,
    que no toca tirar a tocar.
    A pos que no sabia res!
    Pos mira quin poc suc,
    pos posa-la aquí que tinc butxaca.

    ResponElimina
  4. I per què el President i el Guarda utilitzaven verí (i els demés no ho sabien - ens volen fer creure!) ?

    Com diu l'anterior; Votar ? Pa' que?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta