29 d’octubre del 2008

Tortosa incrementa la seua aportació anual a l'Observatori de l'Ebre

El regidor d'Universitats de Tortosa, Ricard Forés, i la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Giménez-Salinas i Colomer, van signar ahir un nou conveni de col·laboració que amplia el que ja existia entre l'Ajuntament i l'Observatori de l'Ebre. Segons Forés, el conveni referma la voluntat del consistori de continuar donant suport a l'entitat en la seua tasca científica, acadèmica i de recerca. El regidor va explicar que el conveni s'ha millorat amb un augment del 15% en l'aportació econòmica de l'Ajuntament, que ha passat de 14.820 a 17.043 euros anuals. A més, la vigència de l'acord serà de quatre anys, i estarà vinculat a un programa d'activitats més ampli que l'actual. Per la seua banda, el director de l'Observatori de l'Ebre, Joan Torta, va precisar que la millora dels convenis amb les institucions ha permès que el centre disposi d'un nou investigador que treballa en la recerca sobre canvi climàtic i hidrologia. El tècnic, que ha estat treballant al servei Météo France a Tolosa de Llenguadoc, elaborarà un pronòstic en models a escala regional, per preveure com afectarà el canvi climàtic en els recursos hídrics de la conca de l'Ebre i en particular al delta.

El Punt (29-Octubre-2008)

2 comentaris:

  1. Em sembla molt bé. Tots sabem la bona feina que es fa a l'observatori i el prestig que té dins de l'ambit de reserca i analisi de dades.
    Espero que algun dia llocs aixi poden ajudar a que els joves universitaris es poden trobar feina aqui (ja que no poden estudiar aqui, almenys que poden tornar-ho despres).
    Més inversions en llocs aixi, please !
    (veieu que no diem NO a tot!!)

    ResponElimina
  2. Tinc el gust de conèixer al físic que portarà a terme aquesta recerca. Estic segur que demostrarà una elevada competència. Vagi per endavant la meva benvinguda i desitjar-li èxit en la seva tasca.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta