1 d’octubre del 2008

Tortosa obre l'oficina d'informació del pla integral del nucli antic

La nova Oficina del Nucli Antic (ONA) serà operativa des d'avui al número 17 del carrer de la Rosa, amb l'objectiu d'informar els veïns de les actuacions que s'estan executant per rehabilitar el nucli històric. A més, l'oficina també assessorarà els ciutadans sobre els ajuts als quals poden aspirar per participar en la recuperació dels barris de la ciutat històrica. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va inaugurar ahir al vespre les instal·lacions, que també incorporen la nova borsa d'habitatge local i comarcal, que centralitza tots els serveis d'habitatge de l'Ajuntament i del Consell Comarcal del Baix Ebre.

En aquest sentit, Bel va assenyalar que l'oficina servirà perquè la gent sàpiga en què s'està invertint la subvenció de la llei de barris, i també per tenir un lloc físic i al mateix nucli antic perquè els veïns puguen tramitar els ajuts dels diferents programes socials. D'altra banda, l'alcalde va agrair la «col·laboració» dels veïns en les obres de millora del carrer Portal del Romeu i de la plaça de l'Absis, i va assenyalar que la plaça de la Cinta i el carrer de la Rosa encara no estan acabats.

El Punt (1-Octubre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta