11 de novembre del 2008

Anar contra Tortosa sempre funciona

A les Terres de l'Ebre, tan habitual és culpar l'enemic extern de les nostres desgràcies (Madrid o Barcelona), com atiar els sentiments més primaris contra Tortosa, quan les coses no avancen. És cert que Tortosa no sempre ha estat una capital modèlica per al territori, però això no evita que molts dels membres dels sectors socioeconòmics que van assistir a la trobada amb els representants de la Generalitat es poguessin sentir ofesos per algunes afirmacions. Ni el bloqueig de l'autovia de l'interior és per les «quatre cases» de Font de Quinto, ni és just dir que perillen inversions milionàries perquè els projectes s'aturen «als barris de Tortosa». A la trobada hi havia gent de tots els colors, i en un territori petit després tot se sap.

El Punt (11-Novembre-2008)

3 comentaris:

  1. Gustau,
    no sé ben bé com ha anat tot, però aquesta referència a les "quatre cases" de Font de Quinto és greu, si és que es va realitzar així i si es va fer des d'un criteri polític.
    Nosaltres continuarem amb la nostra lluita per la supervivència del poble,ja que aquesta infrastructura ens convertiria en dos clots marginals, a un cantó Campredó (nucli urbà) i a l'altre Font de Quinto/Raval del Pom, onjo visc.
    salut

    ResponElimina
  2. Jo diria que anar sempre contra qui controla el poder (ex. Catalunya contra Espanya) De totes formes caldria estudiar a fons els veritables motius que porten a "algú" a anar en contra de "l'altre". Segurament hi trobariem més d'una sorpresa.

    ResponElimina
  3. No puc reproduir la frase amb què ens rebien a l'Institut als alumnes nascuts a Tortosa els que provenien, en aquella època, dels pobles del delta. No és per la frase, molt políticament incorrecta. El preocupant és que ho havien mamat a casa. No dic que sense raó, perquè Tortosa ha estat una pèssima capital. El problema és que les coses que s'han mamat a casa són molt difícils de superar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta