11 de novembre del 2008

Atracament amb una pistola en un establiment Àrea Guissona de Tortosa

Un individu amb la cara tapada i armat amb una pistola va atracar ahir al vespre un establiment de la cadena Àrea de Guissona, al carrer València de Tortosa. Els fets es van produir cap a dos quarts de vuit, quan un home amb la cara tapada i una gorra va entrar a la botiga, on hi havia la caixera i una desena de clients. Segons va explicar la caixera, que en un primer moment va pensar-se que només es tractava de la broma d'un amic, l'home parlava en castellà sense accent, i després d'emportar-se tots els diners de la caixa va marxar corrents i a peu. Al cap de pocs minuts van arribar la policia local de Tortosa i una patrulla dels Mossos d'Esquadra. La caixera va detallar que encara no havien pogut calcular la quantitat que va endur-se el lladre.

El Punt (11-Novembre-2008)

10 comentaris:

  1. Fa dies que ha Tortosa pasaen coses com aquesta i jo que tinc uns quants anys em pregunto,
    on es la plataforma de comerciants de lema
    "Seguretat, ja!"
    que fa un parell d'anys va moure molt de jaleo.

    ResponElimina
  2. Compte a Sant Josep de la muntanya, a mon cosí li van entrar al xalet fa una setmana. Deu ser la crisi.

    ResponElimina
  3. Jo he sentit dir que a Pere Panisello, virrei de Jesús li han entrat dos cops a cas en molt poc temps. Es cert?

    ResponElimina
  4. Quins amics té la caixera, que fan bromes d'aquesta mena? Millor pensem que seria el xoc.

    ResponElimina
  5. Pos no he entrat poques vegades a botiges de gent que conec dient "manos arriba"...de fet, a mi mateix m'ha passat d'haver-me atracat i al principi pensar-me que era una broma.

    ResponElimina
  6. M'intriga què vol dir "castellà sense accent". Pot ser accent català, andalús, colombià, magrebí ... a no ser que sigui un castellà de Castella, que llavors potser sí que sona neutre.

    ResponElimina
  7. Parlan de crisi, se sap alguna cosa de la concentració a la Plaça de l'Angel el 15N en contra de la crisi?

    ResponElimina
  8. Virrei: persona encarragada d'administrar i governar en nom i representació del rei una provincia o un país.
    Virrei jesusino, ja ja ja.

    ResponElimina
  9. Nego la major: cada vegada que he tingut ocasió, he criticat la malaltissa obsessió d'anomenar-se Alcalde sense ser-ho, ara be, el president ( que es el que es) de l'EMD de Jesus pot dir amb la cara ben alta i amb orgull democràtic, que ha estat votat per al càrrec directament pels jesusencs ( per mi no ), cosa per cert, que no poden dir els alcaldes, per tant ni com a metàfora serveis l'apel·latiu.
    Amb encert o sense, administra i governa en nom del poble mes que ningú; sinó recordo malament als reis no els vota ningú i als virreis menys.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta