4 de novembre del 2008

El PSC denuncia que Bel modifica el pressupost de Tortosa tres vegades al mes

El portaveu accidental del PSC tortosí, Eduard Ena, va denunciar ahir que el govern de Ferran Bel (CiU i ERC) ja ha aprovat 32 modificacions del pressupost municipal, només en els 10 mesos de l'exercici actual. Ena va fer un càlcul ràpid i va advertir que això són més de tres modificacions al mes, "cosa que demostra la falta de planificació i una acció de govern poc clara". El portaveu socialista va lamentar que en la última modificació del pressupost, aprovada al ple d'ahir, no es destinés part d'una partida de 61.000 euros a la millora d'algun carrer; que hi hagués un suplement de 47.000 euros a la millora del carrer Hereus d'en Gassol, obra ja finalitzadda, i que s'incrementés en 15.000 euros la despesa de publicitat i propaganda. Segons Ena, en 10 mesos l'Ajuntament ja ha gastat uns 400.000 euros en despeses de representació, publicitat i propaganda, sense comptar el cost de la publicitat dels patronats municipals. En aquest sentit, l'alcalde li va recordar que la xifra és "sensiblement inferior" al que va gastar-se el govern anterior en els últims dos anys del mandat de Joan Sabaté. Bel també va dir que, en només sis mesos, el govern de Sabaté va "cruspir-se" el 75% de la mateixa quantitat (400.000 euros), i que els socialistes no afegien cap suplement a les partides, ja que al pressupost extrajudicial van portar factures de fins a 150.000 euros en publicitat i propaganda.

4 comentaris:

  1. S'ha d'interpretar d'alguna manera això de que "Ena va fer un càlcul ràpid"?

    ResponElimina
  2. Suposo que modificar el pressupost es legal, no?
    Per tant quin mal hi ha en modificar un pressupost si el fa més real a la planificació que has fet un any abans?
    Trobo molt fort que el PSC digui això la mateixa setmana que s'ha anunciat que el govern ZP no ha invertit ni un euro del que tenia planificat per a Tortosa.
    Potser si el govern central hagués fet alguna modificació de pressupost, algun euro del 10 milions promessos haguessen arribat...

    ResponElimina
  3. Vols dir que el que calia no era precisament no fe cap modificació i executar el pressupostat?

    ResponElimina
  4. Amb el que esta caient, jo també el modifico molt sovint...A la baixa , es clar...!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta