4 de novembre del 2008

Faura demana "plantar cara" a Madrid i Barcelona

El portaveu del PP a l'Ajuntament tortosí, Antonio Faura, va remarcar ahir que la falta d'inversió de l'Estat espanyol a Tortosa i a la resta del territori "és un escàndol", tant per la poca quantitat de les partides com pels "reiterats incompliments" que es produeixen cada any. Segons Faura, és "exigible al govern socialista" que l'Estat faci les inversions compromeses en el pressupost del 2008 per a Tortosa, un conjunt de partides per valor de 10,6 milions i de les quals encara no s'ha materialitzat ni un euro. D'aquesta manera, Faura donava suport a la moció que havien presentat els grups d'ERC i CiU, i que finalment va aconseguir la unanimitat de l'Ajuntament. Però Faura també va precisar que si la majoria de govern de Ferran Bel no depengués avui d'ERC, la moció també criticaria la poca inversió de la Generalitat, on com a Tortosa també governen els republicans. "No podem limitar-nos a fer politiqueos de poble, sinó ser sincers, agafar-nos tots de la mà de l'alcalde, i anar a plantar cara a Barcelona i Madrid", va sentenciar Faura. En aquest sentit, el portaveu d'ERC, Ricard Forés, va reptar Faura a comparar la inversió de l'Estat i de la Generalitat, així com a presentar una moció per poder debatre aquesta mateixa qüestió en el ple. Bel també va agafar el guant que li havia llançat Faura, i va garantir que més enllà de portar la "lleialtat institucional" fins al final, també dirà les coses pel seu nom si no es desencallen alguns projectes que Tortosa té al damunt de la taula de la Generalitat.

Més informació:
-Tortosa no ha rebut «ni un euro» del pressupost de l'Estat del 2008

2 comentaris:

  1. Al meu entendre el senyor Faura, ens agradi o no ,ha tingut la valentia d’admetre la realitat i així manifestar-la. Tant el pressupost del Estat con del Govern, de per si “pírrics” (recordareu la inclusió del sanejament del pantà de Flix com inversió al territori, quan nosaltres no en tenim cap culpa) i d’altres subtileses, que demostren la poca sensibilitat de l’Administració ver el territori . Com per que encara el nostre Delegat ens animi a deixar el victimisme i anar xiulant pel carrer....Apa vinga! Realment es escandalós ! Ja sabeu quan se’n recorden de nosaltres veritat...? No cal que us faci memòria....

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta