27 de novembre del 2008

La URV organitza 'Els escriptors llegeixen al riu", amb Gerard Vergés i altres autors ebrencs

La URV ha organitzat per demà al vespre l'espectacle literari Els escriptors llegeixen al riu, amb la participació dels Gerard Vergés, Zoraida Burgos, Manolo Pérez Bonfill, Andreu Carranza, Jordi Andreu i Lluís Martín. L'acte és tot un esdeveniment cultural, de caràcter únic, ja que reunirà en un mateix espai el talent i la saviesa de Vergés, Burgos i Pérez Bonfill, tres dels grans noms de la cultura tortosina de postguerra, amb algunes de les noves veus de la literatura ebrenca. En aquest sentit, també cal recordar que Vergés ha estat l'autor del mes de novembre en el portal Ciutat Oci de Barcelona. La lectura de textos d'avui serà a partir de les vuit del vespre al saló del Tinellet del Palau del Bisbe, molt a prop del riu que dóna títol a l'acte. De fet, demà al vespre hi haurà una forta activitat cultural a Tortosa, ja que mitja hora abans també es presentarà l'obra Terres de llicorella a la llibreria Viladrich 2. Es tracta d'un llibre amb imatges del Priorat, a càrrec del fotògraf  Toni Vidal i del poeta August Bover. De fet, la presentació anirà a càrrec d'Adrià Chavarria i també comptarà amb la intervenció de l'autor dels textos.

2 comentaris:

  1. Com diu Gustau, cal felicitar el Campus terres de l'Ebre de la URV per haver reunit tres escriptors en majúscula com són Vergéz, Pérez i Z. Burgos. A més, la URV organitza un cicle de xerrades sobre els ebrencs més importants del segle que ha inclòs autors com cid i Mulet, Bladé, Moncada, Arbó. Tornem a la literatura en majúscules! tot complementat amb un cicle de cinema històric extraordiari. No cal dir que podem estar molt satisfets del treball literari i cultural que promociona la URV, la qual cosa és molt notòria.

    ResponElimina
  2. Una abraçada a Zoraida encara que no sàpiga qui soc

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta