1 de novembre del 2008

Tortosa comença la tercera edició del Projecte Jove Intercultural

L'Ajuntament de Tortosa iniciarà al novembre la tercera edició del Projecte Jove Intercultural, una iniciativa promoguda per l'àrea de Joventut amb el suport de la secretaria general d'Immigració de la Generalitat. Es tracta d'un concurs no competitiu, en què els joves nouvinguts tenen l'oportunitat de conèixer i relacionar-se amb joves autòctons, a partir del fet de compartir l'enregistrament d'un documental. A més, en la tercera edició incorpora la participació d'alumnes dels instituts de secundària de la ciutat, un total de 25 joves dividits en sis grups, que treballaran plegats en la realització del projecte. Els joves hauran d'enregistrar, editar i produir un vídeo que incloga els tres elements del concurs: la presentació del seu centre, un repàs de la cultura a què pertanyen, i un retrat del col·lectiu de joves nouvinguts a Tortosa. En concret, la presentació sobre la ciutat es farà sota el lema Com xalo a Tortosa, i cadascú haurà de donar la seua visió sobre la manera de divertir-se i l'oferta lúdica i juvenil de la ciutat. Un cop finalitzat el període de presentació d'obres a concurs, tindrà lloc un acte festiu en què es presentaran els sis vídeos, i en què el públic podrà votar els seus favorits.

El Punt (1-Novembre-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

Més informació:
Tot seguit podeu veure un vídeo de Teveon sobre l'entrega dels premis de l'edició anterior, així com un fragment del documental Lligams, dirigit pel nostre company Oriol Gracià.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta