16 de desembre del 2008

El PSC de Tortosa felicita el Nadal sostenent el nom de la ciutat

El grup municipal del PSC s'ha fet una fotografia per felicitar les festes de Nadal i l'any 2009 als ciutadans de Tortosa. La imatge surt publicada a la portada del butlletí polític La Rosa de Tortosa, i mostra els set regidors socialistes tot sostenent les set lletres del nom de la ciutat. Així, Joan Sabaté aguanta la T; Consol Cordero, la O; José Martín, la R; Rafel Lluís, la T; Cristina Bel, la O; Jordi Bonilla, la S, i Eduard Ena, la A. Com a nota curiosa, cal destacar que Cristina Bel és l'única que mira a través de la O, que sosté més aixecada que la resta dels seus companys de grup. També cal destacar l'efecte òptic que es produeix a través de la O que aguanta Consol Cordero, ja que sembla que la regidora socialista tinga un forat al tronc. A més de la fotografia, la portada de La Rosa de Tortosa inclou un article de Sabaté, en què l'exalcalde assegura que Tortosa està molt ben posicionada per quan comence a remetre la crisi. Així, Sabaté destaca l'herència que la seua etapa al govern ha deixat i projectes encarrilats com el polígon Catalunya Sud, la proximitat de la futura autovia A7, l'eix de l'Ebre desdoblat fins al port dels Alfacs, el campus de la URV o la gran terminal ferroviària de mercaderies a l'estació de l'Aldea.

9 comentaris:

  1. Des de la simpatia i proximitat, però si no ho dic rebento: Al mateix butlletí que fa referencia la noticia, hi ha una nota que, amb el títol de Vergonyós!!!, parla/critica l'existència de les tanques grogues a la Plaça d'Alfonso com a conseqüència de les rajoles que es van trencar per la mascletar de la Cinta. Pos be, completament d'acord amb la critica, però senyors, quant de temps van estar les tanques ( inclús cap la possibilitat que fossen les mateixes) a la rotonda de l'Hospital, a la simpàtica?. Tothom ho sap: ANYSSSSSSSSSSSS.
    Com argument principal per a criticat les de la plaça, es diu que es el centre neuralgic de la ciutat, on hi passa la gent que be a Tortosa de fora etc.; exactament el mateix que passava a la rotonda, de gent de fora i d'aquí a mils.
    Se'm podrà dir i amb raó, que si veiéssim els butlletins de CIU, per exemple, de quan estava a l'oposició, passaria el mateix. Ja ho se, però no em consola. Aixi anem.

    ResponElimina
  2. Una foto simpàtica, i feta amb bon humor que transmet proximitat dels regidors del PSC a la gent del poble. Però com ja sabeu mai res es perfecte, i per mi que la lletra “R” es com si per un efecte òptic es transformés amb una “N” i distorsiona un xic el conjunt.
    Moltes felicitats a tots ....menys a la R.

    ResponElimina
  3. Mira, és original i tot.

    ResponElimina
  4. Tot i que se l'haurien pogut fer a plena llum del dia, és clar.

    ResponElimina
  5. Veus, "no hay mal que por bien no venga" ( o al reves? ). Si no fos pels 7 no s'hagués pogut fer.

    ResponElimina
  6. Cucafera, recorda els butlletins ?? de CiU de les passades legislatures.

    Mc Calan, bons Nadals i bon Any 2009 a tots, també a vostè (malgrat lo de Tontosa) i al de la R.

    Ximo, vols dir que al PSC només compten els 7 regidors ??.

    Després de tant de temps, tot sembla igual, a Tortosa i als blocs ...

    ResponElimina
  7. Alferza31, "Se'm podrà dir i amb raó, que si veiéssim els butlletins de CIU, per exemple, de quan estava a l'oposició, passaria el mateix. Ja ho se, però no em consola. Aixi anem".
    Ja se que no ho aconsegueixo, però, intento no fer el que critico.

    ResponElimina
  8. no està mal, un poc infantil i cutre però en la línia del PSC.- A mi en canvi trobo que la segona O sobra.

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta