2 de desembre del 2008

Sense acord per la possible mancomunitat amb l'Aldea per l'aigua del Catalunya Sud

El ple de Tortosa va rebutjar ahir una moció del grup del PSC en què es proposava la creació d'una mancomunitat de municipis amb l'Aldea que servís per garantir el subministrament d'aigua al polígon industrial Catalunya Sud, així com la sol·licitud d'una concessió d'aigua del riu a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE). En aquest sentit, l'alcalde, Ferran Bel, ja havia afirmat que la proposta del PSC vorejava el «patetisme», ja que el socialista Joan Sabaté va estar governant durant vuit anys sense haver resolt la falta de serveis del polígon. Bel va assenyalar que ja fa temps que el govern tortosí treballa per crear algun tipus d'organisme que puga garantir prou aigua al Catalunya Sud, i va avançar que és possible que a més dels ajuntaments també hi participin altres administracions. «El tripartit va defensar l'ús dels pous de Vinallop i ens acusava de frenar el progrés del territori, mentre nosaltres ja havíem parlat amb el president de la CHE», va dir Bel. Segons l'alcalde, aquesta reunió va tenir lloc el 4 de novembre a Saragossa.

El Punt (2-Desembre-2008)

També pots llegir:
-El govern de Tortosa rebutja la proposta del PSC, però crearà un organisme de consorci amb l'Aldea
-El PSC proposa que Tortosa i l'Aldea es mancomunen per servir aigua al polígon

2 comentaris:

  1. Així va parlar amb el President sortint de la CGE, José Luis Alonso, ja que fins el dia 7 no va prendre possessió el nou, Rafael Romeo.
    Perquè poc!

    ResponElimina
  2. En concret, Bel va dir que havien parlat amb el president sortint i amb el president entrant de la CHE, aquell dia a Saragossa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta