3 de desembre del 2008

La Marfanta TV: El PSC critica el saló Casainnova per l'organització externalitzada

El portaveu del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va qüestionar ahir el fet que l'Ajuntament i la Cambra de Comerç adjudiquessen l'organització del saló Casainnova a una empresa del Camp de Tarragona, que després ha subcontractat diferents serveis a altres empreses de fora de les Terres de l'Ebre. «Hem copsat moltes queixes, i nosaltres també pensem que els empresaris de Tortosa i del territori es mereixen un altre tracte, i més en un moment de crisi econòmica», va advertir. En la mateixa línia, Sabaté va lamentar que l'Ajuntament optés per l'externalització d'una fira «modesta, que finalment ha tingut 25 expositors», en lloc d'haver aprofitat el personal de Fira de Tortosa i del consistori, o de la mateixa Cambra de Comerç. A més, Sabaté va precisar que el PSC encara no sap qui organitzava el saló, com van contractar-se els diferents serveis, ni quin ha estat el cost que assumirà l'Ajuntament. Finalment, Sabaté va lamentar que no hi hagués una presència més important dels moblistes del Montsià, i va criticar que no es posés una moqueta al pavelló firal, cosa que també ha provocat les queixes dels expositors.

El Punt (3-Desembre-2008)

10 comentaris:

  1. Com ja sabem, la despesa en la construcció del Pavelló Firal i el seu entorn va constituir i constitueix encara una despesa molt qüestionable a les nostres possibilitats com municipi.
    Tots recordem com el pressupost anava creixent dia a dia, fins i tot les “figueretes” financeres que es varen tenir que fer especialment amb la EMSP per poder anar pagant les diferents fases de l’obra..
    El fet es que ara ja el tenim; i ens trobem que em de dotar-lo de continguts sinó volem que la despesa encara sigui mes gran per deteriorament i degradació. Donat que encara es molt recent la inauguració d’aquest Pavelló, penso que es prematur exigir al nou Consistori resultats immediats, mes tenint en compte que fou l’anterior Govern municipal qui es va encabir en construir-lo.

    ResponElimina
  2. Amic, Mc Calan com a soci de l'AA.VV de Remolins, dissabte vaig assistir a l'acte dels 25 anys de la mateixa, i si no fos per les tanques trencades i tombades de l'arribada els cert es que el pavelló feia tot el goig del mon.

    1 partit de Futbol Sala
    1 partit de Basquet
    1 partit d'un esport que no recordo
    a més de l'acte de l'AA.VV. on hi havia més de 500 persones

    Sols per aixó ja val la pena la despesa.

    Petonets i bon rollo.

    ResponElimina
  3. Ara bé, aquí ningú jujta la fira. Aquí es parla de que es van donar a guanyar els diners fora de casa nostra i es podia haver evitat.

    ResponElimina
  4. Jo crec poc encertat el fet que es contracti una empresa de fora per fer la fira, sobretot havent un departament de fires, on hi ha personal permanentment tot l'any, que fan aquestes persones la resta de l'any després de la expo?
    Crec que les critiques haurien d'anar al regidor de fires que té dedicació exclusiva, sino m'equivoco, menys polemiques sobre monuments i més treballar per fer fires que funcionin a la ciutat.

    ResponElimina
  5. Urpa, li recordo que si ara que es nou no fa goig, quan ho fará..?

    ResponElimina
  6. Aquest regidor que tan be cobra, ara esta dedicat a fer pel·lícules. Pel be de Tortosa i dels tortosins esperem que aquesta iniciativa li surti millor que les que a tingut fins ara i que en cap cas justifiquen el seu sou. .

    ResponElimina
  7. Que s'aprofite el fet de l'empresa exterior per a fer llenya pot ser acceptable i compartit segons el vidre de cadascú, però el fet objectiu es que si per a l'organització d'una fira amb 34 expositors cal anar a la "Capital de la Provincia" que a mes en prou penes hi podies trobar algun signe extern al pavello del que alli es celebrava..pos apaga i vamonos.
    Nomes calia anar a Jesus i preguntar pels que organitzen la fira de l'oli, per exemple.

    ResponElimina
  8. Amic Mc Calan, crec que no hauria de contestar-li però li vull aclarir la paraula, goig, dins del context que es diu.

    Em refereixo a que 3 partits més un acte amb més de 500 persones (amb actuació músical i aperitiu inclos), són més de VUIT HORES d'activitat portades per exemple al pavelló d'esports municipal.

    I ja se que m'havia entés abans, però no he pogut evitar-ho de contestar-li.

    ResponElimina
  9. Amic Mc Calan, crec que no hauria de contestar-li però li vull aclarir la paraula, goig, dins del context que es diu.

    Em refereixo a que 3 partits més un acte amb més de 500 persones (amb actuació músical i aperitiu inclos), són més de VUIT HORES d'activitat portades per exemple al pavelló d'esports municipal.

    I ja se que m'havia entés abans, però no he pogut evitar-ho de contestar-li.

    ResponElimina
  10. Urpa; no cal dir-li que em pot contestar quan li vingui de gust, ara be el context al que vol fer referència no l’entès o vostè no s’ha explicat prou be...Ara si que ha quedat prou clar el que vostè volia dir amb la paraula “goig” de lo qual me’n alegro molt.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta