31 de gener del 2009

Bel encara no ha rebut totes les garanties dels pous de Vinallop

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va confirmar ahir que l'Ajuntament encara no ha rebut per escrit les garanties que va demanar a la reunió de Lleida sobre el procés de descontaminació del pantà de Flix i els pous d'emergència de Vinallop. Dimarts és el primer dia en què els veïns han estat citats per la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre per signar les actes d'ocupació prèvia de les finques, i el compromís era que l'Ajuntament faria el tràmit si tenia tota la documentació abans del mateix 3 de febrer. «No vull crear polèmica perquè encara estem dins de termini», va aclarir l'alcalde, que va assenyalar que havia fet «gestions telefòniques» per preguntar si podia tenir totes les garanties tècniques i jurídiques. L'alcalde de Tortosa reclama que la ciutat també quedi connectada a la xarxa que portarà l'aigua dels pous al Camp de Tarragona, en cas d'una emergència. A més, vol rebre l'informe que ara diu que el pou de Jesús no es contaminarà i que ja no caldrà abastir el poble ni l'hospital amb camions cisterna, i que les indústries locals tindran les mateixes restriccions que les del Camp de Tarragona.

El Punt (31-Gener-2009)

1 comentari:

  1. Pos que vaigue pensant que farà, perquè els papers de la CHE no crec que arriben ni al mes de març.
    En tot cas, dimarts, continua el xou dels pous!
    Ei, no se si heu conegut el cas d'Artieda i els intents d'expropiacions pel recreixement l' embassament de Yesa....(un altre misteri de la CHE, el PHN i el transvasament de l'Ebre)

    YesaNo: la Batalla de Artieda, 1ª parte

    I la continuació:
    YesaNo: la Batalla de Artieda, 2ª parte

    Vídeos de l'Associació RioAragón

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta