8 de gener del 2009

Continua la polèmica política per les beques de menjador al Baix Ebre

La federació del PSC de les Terres de l'Ebre va respondre ahir amb contundència els atacs del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Andreu Martí (CiU), que culpa al Departament d'Educació de les mancances en la tramitació dels ajuts per a beques de menjador. Però segons els socialistes, aquesta situació es deu a la "mala gestió" que Martí està fent dels ajuts, i el president del Baix Ebre pretén maquillar aquesta "ineficàcia" amb un intent de desgast del govern de la Generalitat, "per guanyar posicions dins de CiU amb vista a les properes conteses electorals". El secretari de Política Municipal, Manel de la Vega, va recordar que el Consell Comarcal del Montsià, amb un 57% de la quanitat que percep el consell del Baix Ebre, no ha tingut cap tipus de problema en la tramitació dels ajuts. El dirigent socialista va recordar que el Consell Comarcal del Baix Ebre percep del departament d'Educació 2,6 milions d'euros, dels quals en destina 614.487,30 al cost del servei del menjador. El PSC també va explicar que el Consell Comarcal destina una part dels diners a subvencionar el transport escolar en diferents urbanitzacions de l'Ametlla de Mar, població en què Andreu Martí és l'alcalde. Segons De la Vega, aquesta és una competència i l'Ajuntament de la Cala hauria d'assumir-ne una part del cost, per no haver de destinar-hi els diners que haurien de subvencionar les beques de menjador.

Més informació:
-El PSC culpa CiU de la mala gestió en les beques de menjador del Baix Ebre (El Punt)
-"Que alguns xiquets del Baix Ebre s'hagin quedat sense beca de menjador es deu a la incapacitat de gestió d'Andreu Martí" (Bloc Socialistes de l'Ebre)
-El Departament d’Educació pot deixar més de 300 famílies de la comarca sense beca de menjador i EL PSC ES VOL CARREGAR EL TRANSPORT ESCOLAR DE LES URBANITZACIONS DE L'AMETLLA (Bloc d'Andreu Martí)

Foto: PSC de les Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta