27 de gener del 2009

[La Marfanta TV] CiU amenaça amb derogar el nou pla territorial de l'Ebre quan arribe al Govern



Per saber més:
-
CiU reclama la retirada del pla territorial de l'Ebre i acusa el govern de Bot de falta de transparència

8 comentaris:

  1. Home com a amenaça esta bé, però de moment ells no governen i esperem que per molts anys.

    ResponElimina
  2. Per mi no es tracta de cap amenaça, sinó de que no s’acompleix un pla i ja en tenim un altre en portes pitjor que l’anterior que per cert, tampoc s’acomplirà. I així van passant anys i panys teoritzant sobre el paper i fotent el pel al territori, sense que ningú digui res.

    ResponElimina
  3. Podem continuar amb el Pla Territorial de CiU que va aplicar en els 20 anys que vam "gaudir" del seu govern a la Generalitat de Catalunya...

    Quanta desmemòria, per no dir barra.

    I així, igual enllesteixen definitivament el pont del mil·lenari ???.

    ResponElimina
  4. Alferza31 Si vols tinc copia en format pdf dels dos.....En l’anterior l’aeròdrom anava al límit de Tortosa amb Santa Bàrbara. Ara els roquetencs pel que sembla estan contents. Apa vinga! No veieu que tot es comèdia

    ResponElimina
  5. Podrien explicar-nos de quina vegueria ens parlen? Recordeu que pel 2011 nomes queden 2 anys. Desprès ens diran que el moment no es propici bla bla bla...
    Realment us creieu aquesta musica? No penseu que ja n’hi ha prou?

    ResponElimina
  6. Mc Calan,

    Penso que sempre es poden fer canvis per millorar ....

    No es pot canviar el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre per allunyar-la del Canalet ??.

    Un Pla Territorial s'ha de fer tal i com estava previst en un principi, sense canviar-hi ni una coma ??.

    De la vegueria no vull parlar-ne. És qüestió de fé, com alguns postulats que vosté defensa ...

    ResponElimina
  7. Alferza31; suposo que et refereixes a canvis sobre el paper, perquè un canvi real, vol dir que hi ha d’haver una realitat prèvia. Deixi’m dir-li que jo de realitats corresponents al Pla Territorial del les TTEE del 2001 no n’he vist cap. Ja sabem que el paper tot ho aguanta, fins i tot hi ha gent que s’ho creu...Ara ja tenim l’avantprojecte del Pla Territorial de les TTEE 2008 en mans dels ajuntaments per les seves aportacions. Es a dir no s’acompleix el del 2001 i ja en tenim un altre en estudi. Fins quan?
    Naturalment que tot es pot canviar, però si el canvi el convertim en un fi en si mateix, mai es tirarà endavant.
    Per acabar vull donant-li un consell, jugui a la loteria, dons es mes probable que li toqui que al 2011 siguem vegueria.

    ResponElimina
  8. Mc Calan,

    Vosté disposa en format pdf del Pla Territorial de 2001 i no ha vist cap realitat ???.

    "No hay peor sordo que el que no quiere oir ni peor ciego que el que no quiere ver"... crec que ja ho vaig dir alguna altra vegada...

    Miri, Sr. Mc Calan, alguns dels que diuen que derogaran el nou Pla quan siguin al govern, han donat suport a les alegacions de empreses i particulars dels seus municipis, quan per coherència haurien d'haver demanat la anul·lació complerta d'aquest Pla, si tan dolent el troben.

    Per cert, hi ha alguns municipis governants per CiU que el defensen i també n'hi ha governants pel PSC que no estan gens d'acord.

    Lo que vol dir, al meu parer, que aquest i tots els Plans Territorials són de tots i a per a tots els seus habitants, i com és natural, n'hi ha de tots els colors i contents i descontents també de tots colors.

    I en aquests casos, crec que el millor es intentar millorar-los, valga la redundància, fent tothom, governs i oposició, les alegacions que considirin necessàries.

    Ah, i jo no li donaré cap consell, i si vol jugar a la Loteria, a la Primitiva o a la Quiniela, és la seua decissió que a mí no m'importa gens ni mica. El que sí li dessitjo és que tingui molta sort si hi juga.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta