28 de febrer del 2009

MarfantaTV: Bel diu que van trobar factures del pavelló per valor de 5 milions d'euros i sense previsió de finançament

8 comentaris:

  1. Aquest alcalde ens sorpren cada dia més i més ...

    Ja sabíem que era un bon economista ??...

    Ara ens demostra que les tècniques del màrqueting i la venda ( no sabem de què ) també les domina ...

    Manys rodes de premsa i més anar als jutjats, si hi ha motius ...

    És que ja ha començat la "seua" campanya electoral cap a Barcelona, com va fer des del Consell Comarcal ???

    ResponElimina
  2. Tots sabem ja que un dels motius que ens ha portat a la crisi financera i de la economia real ha estat estirar mes el braç que la màniga...Tothom vol deixar la seva petjada costi el que costi. A un li dona per comprar un cotxe de alta gama que deu al banc, l’altre a mes a mes de tenir una vivenda habitual vol un xalet i s’endeuta fins al coll, també hi ha qui fa préstecs per coses banals com fer viatges que desprès comentarà amb les seves amistats etc etc..
    La dinàmica de la política va desgraciadament en la mateixa direcció quan el candidat ens promet “l’oro i el moro” amb els seus discursos de campanya, i quasi tothom aplaudeix la desqualificació del adversari. Esta clar que ningú guanyaria unes eleccions dient la veritat, i així ens llueix el pel...
    El malbaratament dels recursos públics ha estat una constant en els darrers anys d’abundància. La alegria en determinats procediments, el “tira endavant que ja ens aclarirem” ha estat la norma. Ara la escassetat ens fa reflexionar i trenca la dinàmica anterior creant dèficits difícils de digerir mes quan determinades irregularitats contables podrien ésser susceptibles d’auditories oficials.
    Cadascú ha de viure d’acord amb les seves possibilitats, i un municipi també. Costoses infraestructures no tan sols de construcció sinó de manteniment haurien de justificar-se prèviament en un municipi com el nostre, i no deixar-nos convèncer per qui la diu o la fa mes grossa. Números canten i barbes callen..Y aquí me apeo porque no quiero sobrepasarme....

    ResponElimina
  3. Aquests,"els fenomenos", el que tindrien que fer es explicar-mos a tots els ciutadans que pensen fer amb aquests calés, que no son pocs,5.800.000€.
    I no continuar tirant de beta amb mentides i difamacions, no ens creiem res.
    La realitat es que han colocat a tots els parents, amics de carnet,compromisos electorals(diguem dirigents de plataformes varies encara que n'hi ja algun, pocs, que encara espera) etc etc amb uns sous que fan esgarrifa.
    I vinga a fer credits per pagar sous i sous i pan i circus, i d'obra cap i de projecte menys, peró vinga gent a la Casa i quan et diuent que t'estas passant insultes, amenaçes i difamés.
    Aquest govern pot passar a l'historia com el més mentider, lastrador de les arques municipals, i més inoperant i mira que n'haviem vist de tots els colors, peró el refranyer popular diu "nunca te acostarás sin saber una cosa más".
    Lamentable que les coses vagin així peró d'aquest "fenomeno" hom no pot esperar molt més.

    ResponElimina
  4. A mi em sorpren la gent asidua a aquest blog. Tot el que diu Bel es mentira i tot el que diu Sabaté es veritat, me penso que en aquesta vida vos fotran més lo pel que a un tonto.

    I pel que fa a economia, sincerament crec que deu saber algo més que un professor d'historia (en tot el meu respecte als professors d'historia i a l'assignatura en sí).

    Mira lo de col·locar gent a dit a mi no em preocupa el més mínim i sabeu perquè? No perque estigui ben fet, que no ho està, sino perque sigui qui sigui el que goberne a qualsevol ajuntament independentment del color polític ho fará, s'hauria d'evitar? Doncs si, però primer hem de predicar amb l'exemple.

    I pel que fa al fenomeno, no crec que passi a la història com el més mentider i sino temps al temps perque la historia que tu dius en col·loca a tots al seu lloc un cop arriba el moment.

    ResponElimina
  5. El Sr. Mariano Curto també era economiste i l'últim informe de la Sindicatura de Comptes del seu mandat era demolidor. I aquest "fenomeno" li passarà el mateix. Temps al temps.

    ResponElimina
  6. qui és aquest "filomeno"??

    ResponElimina
  7. A tot això..... el que portava els comptes (hisenda) no era un altre fenomen? si, si el Sr. Franquet.
    Sense ironia, jo, si fos ell, alguna cosa diria.."Quien calla otorga". Amb això no vull treure gens ni mica de responsabilitat al qui la tingue que, per cert, a part de l'ex-alcalde, amb la seua alíquota part, també deuen ser els d'Esquerra i ICV no?, que governaven amb els socialistes. Tot això independentment que les persones siguen o no les mateixes, els partits, SI.
    Quina oportunitat perduda la del Sr. Fores al no aprofitar el publireportatge de TTV per a xupar camara amb la roda de premsa de Bel ( Ferran davant els periodistes) i Vilaroya. O s'hagues sentit al·ludit?.

    ResponElimina
  8. El dia que el Sr. Gutijaume defensi les meues opinions, em començaré a preocupar..., oi, Sr. F.B. ???.

    Sr. Mc Calan, ara ens ha de "matxacar" tres vegades o més amb el mateix comentari ???. Per cert, això d'irregularitats contables (el Sr.F.B. parla d'il.legalitats ???), és collita seua o ho ha dit el Tribunal de Comptes ???.

    Moltes vegades, disortadament i massa, canten barbes i callen números ....

    (Y por mucho que quieran descabalgarme, no me apearé ...)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta